X
cisnadie spa 2JPG

FOTO Cum arată Spa-ul din Cisnădie. ”În două luni îl terminăm”

Centrul de relaxare de tip Spa construit de administrația din Cisnădie este aproape de finalizare. Lucrările au început în urmă cu un an și jumătate.

”În două luni lucrările vor fi finalizate”, spune Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie despre cea mai nouă investiție a administrației pe care o conduce. Mai bine de două milioane de euro este valoarea totală investită în centrul de relaxare ridicat în zona parcului Măgura, sursa de finanțare fiind bugetul local. Volumul mare de investiții pentru un oraș cu un buget precum al Cisnădiei a fost afectat de politicile fiscale modificate de la București, politici care au avut și un impact asupra bugetelor locale. Huja spune, însă, că acest moment a fost depășit. ”După ce vom finaliza lucrările, intenționăm să dăm acest centru în administrare. Primăria Cisnădie este oricum supra-încărcată cu administrarea altor obiective ale orașului, de la stadion, ștrand, cimitir, patinoar și așa mai departe. Vom căuta o echipă competitivă pentru administrarea acestei facilități”, arată primarul Cisnădiei.

cisnadie spa

Noul Spa este construit pe un teren cu o suprafață totală de 3.500 de mp, aflat în parcul Măgura din Cisnădie (la ieșirea înspre Cisnădioara). Va include un bazin ”semi-olimpic”, cu o lățime de 15 metri și o lungime de 25 de metri, sală de fitness, saună, sală de masaj și loc de joacă pentru copii.

cisnadie spa 11

Noul Spa va avea și o terasă suspendată pentru șezlonguri (în plan îndepărtat)

cisnadie spa 8

La etaj va fi amenajată sala de fitness

cisnadie spa 7

Viitorul Spa va avea mai multe tipuri de saune

cisnadie spa 6

Bazinul este de dimensiuni semi-olimpice

cisnadie spa 10 cisnadie spa 9 cisnadie spa 5 cisnadie spa 4 cisnadie spa 3 cisnadie spa 2JPG cisnadie spa 1

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

18 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   cetatean european

   Este exclus un spa amenajat intr-o “ zona defavorizata” cum este Cartierul Arhitectilor.
   Cum sa ajungi la spa in acest cartier cu strazi inguste, neasfaltate, fara trotuare?Cu masina , in orice moment poti da peste un pieton, un biciclist sau un copil cu trotineta. Daca mergi pe “centura ocolitoare” strada Petre Antonescu , de curand inaugurata, trebuie sa ajungi urgent cu masina la spalat.Asa ca mai bine stai 45 de minute in trafic ca sa parcurgi 2km pe asfalt..
   Cine din primaria Cisnadie, ar putea veni sa inaugureze un spa , in asemenea conditii?.
   Un spa inseamna destindere pentru muschi si minte, relaxare totala, rasfat al trupului si confort al spiritului .
   Si de unde atata apa in cartier?.Locuitorii se multumesc daca presiunea la apa le permite sa faca un dus.

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   robin

   bei, vrei sa-i sprijini pe eia din arhitectilor si primesti negative… oare de la cisnadieni sadea? lasa ca eia din arhitectilor platesc impozite la cisnadie si vor veni la viitorul spa din sibiu? selimbar?

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Xulescu

  Bani aruncati pe geam. Infrastructura din oras e praf si Huja arunca bani Spa, statui, porti de cimitir si pseudo piste de biciclete. Si daca tot da in administrare Spa-ul de ce nu a cautat direct un investitor care sa-l si construiasca. Asa construim un business pe banii Cisnadienilor.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   EU

   De ce spa, statui,porti cimitir si nu strazi in Cisnadie? Raspunsul il gasiti aici.
   Primarul Cisnădiei, despre Cartierul Arhitecților: „lucrurile sunt complicate și se vor mai complica“ Turnul sfatului – De Traian Deleanu – 25 aprilie 2017, 15:47
   Cei din Cartierul Arhitecților spun că de ce investește Primăria într-un Spa și nu în străzile lor?
   G.H.: Răspunsul l-am dat la început, că nu avem în ce investi, că străzile nu sunt publice. În al doilea rând, și acest Spa va deservi o comunitate. Tot timpul poți să spui câteva ceva de acest gen. Cum ar fi că de ce am făcut un ștrand? Am făcut ca să aibă Cisnădia. Sau că de ce facem patinoar? Uite că l-am făcut și tot Sibiul vine la Cisnădie. De ce faci sală de sport? Uite că am făcut-o și va rămâne după mine mult și bine. Toate proiectele de pe raza orașului Cisnădie sunt ideile mele, nu am avut un strateg care să îmi spună ce să fac. Am vrut să închid centrul, am băgat buldozerul și am făcut-o. Am avut norocul că am avut o majoritate în Consiliul local și am putut să îi lămuresc. M-am luptat pentru Casa de cultură, pentru biserica din cimitir, pentru Spital și majoritatea sunt ideile mele, trecute pe hârtie. Avem acum zeci de lucrări, cum e cea de la Casa de cultură care va fi gata în două luni. Mai avem proiectul pistei de biciclete, al unui ambulatoriu la Spitalul din Cisnădie. Am făcut locuri de joacă. Anul acesta am alocat 600.000 de euro pentru proiectele din cartier sau care au legătură cu acel cartier, pornind de la pistă de biciclete, asfaltări de drumuri și drumul de legătură cu Șelimbărul. Deci nu se poate spune că nu intervenim în zonă.

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    sibian

    DE CE NU SUNT STRAZILE PUBLICE ?Pentru ca se emit autorizatii de constructie fara asigurarea echiparii edilitare prin contract conform acestui Ghid pe baza caruia se intocmesc regulamentele locale de urbanism pentru PUG si PUZ.

    Ghid privind elaborarea si aprobarea regulamentelor locale de urbanism, indicativ GM-007-2000 aprobat prin Ordinul Nr.21/N/10.04.2000 MLPAT ( Ministerul Lucrarilor Publice si Amenajarii Teritoriului)- IN VIGOARE

    Art 13. Asigurarea echiparii edilitare
    1.Autorizarea executarii constructiilor care, prin dimensiunile si destinatia lor, presupun cheltuieli de echipare edilitara ce depasesc posibilitatile financiare si tehnice ale administratiei publice locale ori ale investitorilor interesati sau care nu beneficiaza de fonduri de la bugetul de stat este interzisa.
    2. Autorizarea executarii constructiilor poate fi conditionata de stabilirea, in prealabil, prin contract,a obligatiei efectuarii, in parte sau total, a lucrarilor de echipare edilitara aferente, de catre investitorii interesati.
    Cheltuieli de echipare edilitara sunt cheltuielile pentru realizarea infrastructurii de gospodarie comunala si pentru modernizarea si dezvoltarea acesteia( alimentare cu apa, canalizare, strazi,salubrizare etc)
    -utilizari admise cu conditii
    Constructiile vor fi executate dupa stabilirea ,prin contract prealabil a obligatiei efectuarii lucrarilor de echipare edilitara aferente ( in parte sau total) de catre investitori interesati.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  George

  La ce pot intelege din articol si imagini e doar un bazin semi-olimpic care are o sauna si un salon de masaj. Ca sa il putem numi spa…. Mai e mult pana departe!
  A nu se înțelege ca nu sunt de acord cu inițiativa doar ca de la un centru spa aveam mai multe așteptări!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  hai-hui

  Ultima reduta a administratiei comuniste (asunse sub blana PNL) de Cisnadie…

  Primarul Huja le da ceva la pensionarii comunisti din Cisnadie. Pentru asta e SPA-ul, pentru a multumi si pe cel mai pricajit pensionar ca vezi doamne au ajuns pensionarii ca regii in Cisnadie.

  In timpul asta infrastructura e praf, Cisnadioara nu are apa si canalizare iar Cartierul Arhitectilor nu are decat interesele dezvoltatorilor si dezinteresul interesat al primariei.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sibian

  De ce raman strazi private in Cartierul Arhitectilor? Raspunsul il gasiti aici
  Primăria Cluj-Napoca vrea să preia străzile private din oraș. Procedura s-a simplificat Postat in 2 aprilie 2019
  Primăria Cluj-Napoca vrea să preia străzile private din oraș, iar procedura de trecere a acestora din proprietatea privată în cea publică s-a simplificat, prin noul Cod civil.
  „Ne-a ajutat și noul Cod civil, care a introdus o alternativă la donație, și anume renunțarea la drept, ca posibilitate de a primi străzile private în municipiu”, a declarat primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.
  El a spus că o hotărâre în acest sens va fi adoptată în următoarea ședință a Consiliului local. Emil Boc susține că, după adoptarea hotărârii, cetățenii care locuiesc pe astfel de străzi trebuie să meargă la notar cu un extras de Carte Funciară ca să renunțe la dreptul de proprietate. „După ce strada trece în domeniul orașului, în următoarea zi se poate merge acolo să se asfalteze gropile, să se facă lucrări de întreținere de bază, după care colegii noștri de la Patrimoniu, Juridic finalizează cadastrarea, întăbularea, după care urmează proiectul de investiții, acolo unde este nevoie”, a mai spus Emil Boc.
  Una dintre condițiile pentru preluarea străzilor de către municipalitate este ca acestea să fie deschise circulației. „Este un mare pas în rezolvarea unor proiecte importante în diverse zone ale Clujului. Și aici aplicăm regula primul venit, primul servit, cei care vor veni cu strada cu toți proprietarii care au cedat prin donație sau prin refuzarea la drept partea de stradă vor fi primii care vor avea curățenie asigurată, iluminat asigurat, condiții decente”, a mai declarat primarul.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sibian

  Am fost la strand Magura ca era laudat de unii oameni.Dezamagit..apa rece,nu e curatata de impuritati,salvamat lipsa,marginea bazinului e din bucati de plastic unde te poti rani.Sa il mai votati !!

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alt Cetatean

  Centru SPA e mult spus.A se vedea centrele SPA din Ungaria.
  Dar apa curentă si canalizare în “statiunea” Cisnadioara pe cand?

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Raluca

  Felicitări! Am fost in concediu in Cisnadioara si pot spune ca am ramas plăcut surprinsă de oras. Curățenie peste tot, parc, loc de joaca pentru copii, terase in centrul orasului, poliția prezenta, plăcuțele motivationale de pe copaci. Chiar ne întrebăm ce se face în acea clădire… Nu stiu cum reușiți? Din pacate in Dobrogea nu se fac atatea investiții. Este un loc în care revii cu plăcere.

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Andreea

  Cisnadia, orasul tuturor Cisnadienilor s-a transformat treptat in ultimii doisprezece ani datorita indolentei si neinformarii concitadinilor si a unei clici de sugaci( majoritatea consilierilor) la toate nivelurile, in ”ORASUL LUI” (a lui Huja, pentru necunoscatori ). Un oras care fiind supus unei analize complexe ar detine un loc infim pe o scara valorica a oraselor europene, deoarece in viziunea unor incompetenti standardele europene se reflecta doar printr-un centru renovat (pe bani multi)de cateva ori, in scurte perioade de timp, garduri la cimitir neadecvate zonei chiar daca precedentul avea doar patru ani de la finalizarea lui, SPA facut din bugetul orasului si concesionat unei firme particulare pe motiv ca Primaria nu detine resurse pentru a administra o asemenea investitie( si urmatoarele generatii ale dansului vor beneficia de dividente de la respectiva firma :) , grandomanii cu BRAZI DE FER ce substituie dimensiunile fiziologice ale unora din administratie, o politie locala aservita si obedienta pe care nu o intereseaza deloc marginile orasului ce sunt pline de gunoaie ci doar parcarile ilegale din centru, cu strazile si zonele adiacente centrului ce sunt demne de evul mediu al unei Europe Apusene si nu in ultim rand un centru transformat in zona pietonala pentru linistea actualului edil ( vacarmul masinilor nu distruge doar meditatia transcedententala a scunului de piele de la etaj ci si pe posesorul lui care se gandeste la cea mai ramas de delapidat) si cate si mai cate nestiute, inca .
  Paradoxal si cu regret spun ca Cisnadia se aseamana cu o curva boita careia ii put chilotii si picioarele, datorita incompetentei si coruptiei,care se va finaliza cu profunde consecinte negative asupra intregului sistem local. Aceasta e realitatea, aceasta este nivelul nostru intelectual la care ne situam momentan!
  ….scapa cine poate, cel putin pana la locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact