X
sibiu-1540549_960_720

Prima etapă a concursului ”Cea mai frumoasă terasă din Sibiu” s-a încheiat. Urmează jurizarea

Aproape 5000 de voturi a strâns pe site-ul www.turnulsfatului.ro concursul ”Cea mai frumoasă terasă din Sibiu”, iar competiția intră într-o nouă etapă, cea a jurizării.

În urma voturilor de pe site, la competiția teraselor de pe domeniul public cele mai multe voturi le-a strâns ”Pardon” – 26%, 577 voturi. A fost urmată de ”Atrium” (11%, 255 Voturi) și ”La Arhive” (11%, 244 Voturi).

La categoria teraselor amplasate pe domeniul privat, cele mai multe voturi le-a strâns terasa de la ”Teatro” (19%, 506 Voturi), urmată de cele ale restaurantelor ”Grădina” (17%, 468 Voturi); ”Cafe Wien” (14%, 388 Voturi) și ”Carul cu Flori” (14%, 378 Voturi).

Un juriu format din reprezentați ai Ordinului Arhitecților din Romania, filiala Sibiu-Vâlcea, și ai societății civile vor efectua propriul clasament, iar media rezultată de aici, la care se adaugă rezultatul unui sondaj făcut pe baza unor chestionare va da rezultatul final.

Cele mai frumoase terase din Sibiu, de pe domeniul public și de pe cel privat, vor fi anunțate și premiate în 31 august.

Un concept pentru Consiliul Local

Scopul proiectului este acela de a încuraja modernizarea și amenajarea teraselor din municipiu în concordanță cu specificul și arhitectura orașului Sibiu. După finalizarea concursului și având o proiecție asupra felului în  care ar trebui să arate terasele, specialiști în urbanism vor realiza un concept general în care vor intra exemple din țară și străinătate, integrate cu elemente locale de arhitectură.

Acest document va fi prezentat mass-mediei locale, consilierilor locali și conducerii Primăriei Sibiu ca punct de pornire pentru   actualizarea Regulamentului de organizare și funcționare al teraselor sezoniere pe domeniul public sau privat al Municipiului Sibiu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Prie Sorin

  Cum de a dispărut minunatul articol ” 400 de morti în Sibiu …” și, bineînțeles , și comentariul meu ???
  Ați sărit , cumva ….calul ? 🤔
  Măcar recunoașteți !
  Toți greșim , dar putem să reparam !
  O zi bună !

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cristian

  Chestia asta cu „Cea mai frumoasă terasă din Sibiu” ar fi fost mai interesantă dacă s -ar fi ținut cont și de calitatea produselor și serviciilor oferite pe terasă. Părerea mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact