X
adi despot focus

VIDEO Mesajul lui Adrian Despot de la Vița de Vie transmis tinerilor de pe scena din Parcul Sub Arini

Cea de-a doua ediție a Focus in the Park, care a avut loc în perioada 22-25 august, a adus la Sibiu două dintre cele mai apreciate formații din România Subcarpați și Vița de Vie.

Vița de Vie a închis seria concertelor din acest an, încântând publicul cu piese arhicunoscute, precum „Basul și cu toba mare”, dar și cu piese de pe ultimul album „Șase(+)”.

La finalul concertului, Adrian Despot, liderul și vocalistul trupei, le-a transmis tinerilor adunați în Parcul  Sub Arini un mesaj, îndemnându-i să nu se lase influențați și să aibă propriile opinii despre cele ce se întâmplă în jur:

„Un singur lucru aș vrea să mai adaug și asta ar fi „semințele” pe care le-am plantat noi astăzi la concert – mi-aș dori ca în viață să aveți prostul obicei de a vă forma singuri opiniile despre tot ce se întâmplă în jur”

FOTO: Facebook/focusinthepark/

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Ileana g

    Dacă nu-mi spunea despot asta era cat pe aici sa mă las spălată pe creier… Ce noroc că a venit despot cu lecțiile lui de viață …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact