X
dancila

Bani pentru elevii cu 10 de la Guvernul Dăncilă. Câți sunt din Sibiu

Guvernul va aproba, în ședinta de azi, proiectul de hotărâre privind acordarea de stimulente financiare elevilor care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și la Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie.

Astfel, fiecare absolvent al clasei a VIII-a care a obținut nota 10 la examenul de evaluare naţională în acest an va primi 1.000 de lei, iar  cei care au absolvit liceul cu media maximă – câte 3000.

La nivelul județului Sibiu, 8 elevi au obținut media 10: Aron Bogdan Ștefan (Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” Sibiu), Crețu Maria Crina (Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” Sibiu), Geamănu David Ștefan (Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” Sibiu), Mirișan Mara (Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” Sibiu), Șerban Maria Alexandra (Colegiul Național
”Gheorghe Lazăr” Sibiu), Șoaită Maria Sînziana (Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” Sibiu), Sas Andrei (Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga” Sibiu) și Vlad Andreea Maria (Liceul Teoretic ”Constantin Noica” Sibiu).

În ceea ceprivește rezultatele de la Bacalaureat, în acest an niciun tânăr din Sibiu nu a reușit să obțină media 10, cea mai mare fiind de 9,93.

La nivel național sunt 459 de absolvenți de clasa a VIII-a și 235 de absolvenți de clasa a XII-a cu media 10 la cele două tipuri de examen.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact