X
muzeul-astra-satului-ciprian-stefan-10

Muzeul ASTRA reintrodus pe harta marilor muzeelor în aer liber din Europa, după o îndelungată absență

Directorul muzeului ASTRA, muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, a avut o prezentare în fața Asociației Muzeelor în Aer Liber din Europa despre noua strategie și dezvoltarea comunităților rurale. Personalități din Comisia Europeană au fost impresionați de strategia de dezvoltare a muzeului sibian.

Muzeul ASTRA este membru al Asociației Muzeelor în Aer Liber din Europa, după o absență de mai mulți ani, directorul muzeului a participat la o conferință în cadrul căreia a susținut o prezentare despre strategia de viitor. Muzeul ASTRA a fost apreciat și bine recepționat de cei prezenți la conferință.

sursa: Ciprian Ștefan

sursa: Ciprian Ștefan

Subiectul în cadrul conferinței a fost noua strategie și dezvoltarea rurală, de care muzeul are nevoie pentru a putea continua activitatea și în următorii zece ani. Strategiile și-au dovedit sustenabilitatea iar acum greul cade pe ministere, care trebuie să reînnoiască propriile strategii pentru a menține dezvoltarea.

„Am vorbit despre noua strategie și orientarea noastră către mediul rural, de care muzeul are foarte mare nevoie. Totul se rezumă la modul în care ne raportăm la comunitate, totul este pentru comunitate. Au fost foarte mulți <<influenceri>> din comisia europeană care au fost foarte impresionați de strategia noastră. Acum ministerele trebuie să se unească pentru a continua această frumoasă poveste”, spune Ciprian Ștefan, directorul Muzeului ASTRA.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact