X
_DSC0171

Prefectul județului Sibiu a început să verifice personal școlile

Prefectul Maria Minea a început, astăzi, seria controalelor în unitățile de învățământ din județ, pentru a se asigura personal că elevii vor beneficia de condiții optime în anul școlar 2019-2020.

După o discuție cu inspectorul școlar general Emilian Novac, despre microbuzele școlare și lucrările de reparații efectuate în școli, prefectul județului l-a invitat pe șeful Inspectoratului Școlar Județean să viziteze, împreună, școala gimnazială Boița.

”La această unitate de învățământ, se află în execuție lucrările de amenajare a grupurilor sanitare în clădirea școlii. Fondurile necesare au fost alocate de Ministerul Educației Naționale. Primarul comunei Boița, Nicolae Mohor, cel care supraveghează atent lucrările, este convins că termenul de execuție va fi respectat, astfel încât recepția se va face săptămâna viitoare”, arată reprezentanții Instituției Prefectului într-un comunicat de presă.

_DSC0146

Tot astăzi, prefectul Maria Minea și inspectorul școlar general Emilian Novac au verificat depozitul de manuale școlare al ISJ Sibiu. Până astăzi, au fost distribuite în școlile din județ 130.000 de manuale, iar numărul acestora crește zilnic, pe măsură ce editurile expediază comenzile transmise de Inspectoratul Școlar.

Prefectul Maria Minea va verifica și alte școli din județ, înaintea începerii anului școlar.

_DSC0180

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Ridichie Iglesias

    Merge acolo pentru ca i se ofera cate o prajitura la protocol. Dupa ce a declarat ca nu are bani sa isi permita sa cumpere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact