X
mythbusters

Unul dintre prezentatorii emisiunii Mythbusters a murit la doar 36 de ani, în urma unui accident

Jessi Combs, pilot profesionist şi vedetă TV, cunoscută pentru emisiuni precum “Myth Busters” şi “Overhaulin”, a murit la vârsta de 36 de ani, în timp ce încerca să stabilească un nou record de viteză mondial, în deşertul Alvord din statul american Oregon, potrivit The New York Times.

Jessi Combs a murit în timp ce încerca să stabilească un nou record de viteză mondial pe uscat. Accidentul a avut loc marţi, în jurul orei locale 16.00, pe locul unui fost lac din Deşertul Alvord, iar Combs a murit pe loc.

O anchetă a fost deschisă pentru a se stabili cauzele accidentului.

jessi combs

Combs, cunoscută pentru show-uri TV precum Xtreme 4×4″ (2005 – 2009), “Myth Busters” (2009 – 2010) şi “Overhaulin'” (2012 – 2014), a devenit, în 2013, femeia care a atins cea mai mare viteză la volanul unui vehicul pe patru roţi, cu 640 de kilometri pe oră. Vedeta TV se afla atunci la volanul unei maşini modificate, cu o capacitate de 52.000 de cai putere, o North American Eagle Supersonic Speed Challenger realizată dintr-un avion F-104.

În 2014, şi-a doborât propriul record, cu o viteză de 708,11 kilometri pe oră.

Recordul a fost stabilit în acelaşi loc în care Combs a murit.

Sursa foto: People.com

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact