X
Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu

2% din impozitul pe venit, pentru Asociația Pneumologia Sibiu

Asociația Pneumologia colectează în mod constant bani pe care mai apoi îi investește în Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu. O modalitate prin care poate face acest lucru este și cu ajutorul sibienilor, pe care reprezentanții asociației îi îndrumă să direcționeze 2% din impozitul pe venit.

Orice salariat poate contribui la dezvoltarea Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu, prin direcționarea a 2% din impozitul pe venit către Asociația Pneumologia.

„Practic, dumneavoastră transmiteți statului modul în care doriți să fie cheltuită o parte din impozitul pe venit. Această sumă nu presupune o sponsorizare sau o donație suplimentară pe care o faceți către noi, ci este o parte a impozitului pe venit deja achitat, putând fi direcționată de către fiecare cetățean în parte către organizația dorită”, explică reprezentanții asociației.

Înființată în anul 2011, Asociația Pneumologia își propune ca prin sumele colectate să doteze Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu cu aparatură medicală de înaltă performanță, necesară asigurării unor servicii medicale de calitate. De asemenea, dorim să îmbunătățim condițiile oferite pacienților Spitalului de Pneumoftiziologie și Dispensarului TBC, în vederea oferirii unui spațiu plăcut, confortabil și cu o dotare modernă.

Toți banii colectați vor fi investiți în spital. Formularul poate fi găsit online AICI.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact