Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Sibiu DJ Awards face valuri astăzi în Piața Mică

Sibiu DJ Awards face valuri astăzi în Piața Mică

Piața Mică a Sibiului găzduiește în această după masă o nouă ediție a Sibiu DJ Awards, eveniment care sărbătorește muzica electronică din România.

Sibiu DJ Awards a fost creat în 2018 pentru a inspira celebrarea scenei muzicii electronice românești. În fiecare an, se construiește și se dezvoltă o platformă de promovare loială în care artiștii romani din domeniul muzicii electronice sunt susținuti pentru a-și primi autoritatea, prestigiul, faima și publicitatea prin proiectele, sunetul și produsul lor.

”În timp ce misiunea evenimentului este de a crea prestigiu, vizibilitate pentru câștigători, viziunea este de a crea o lume mai bună, un viitor mai bun prin muzică. Din această perspectivă, scopul public sau agenda evenimentului este de a stabili elementul sunetului ca element de bază al unei societăți mai bune, de a crea conștiința pentru o mai bună apreciere a valorilor autohtone și de a susține cultura muzicii electronice “made in Romania””, anunță organizatorii.

Prin fiecare detaliu, experiența Sibiu DJ AWARDS, conferă un contur puternic titulaturii “Romanian wizards” pe care o poartă DJ-ii autohtoni în spațiul global.

TEMA celei de-a 2-a ediții Sibiu Dj Awards este “WAVES”.

Prin tematica acestui an dorim să atragem atenția asupra elementului care omogenizează și ne conectează sufletele. Valuri de sunet ne aduc împreună ca să trăim bucurii ale vieții.

The beating heart of music” este animat de energia tonică și de vibe-ul unic al Cosminei Păsărin, iar la pupitru vă invită Steff  Da Campo, setul semnat Ministry of Sound Letizia Carrero, Sean Norvis, Dj Adrian Eftimie, Dj Optik, 2 Fellas, Dj Hampu și Dj Zara.

Premiile ediției 2019 Sibiu Dj Awards, invită iubitorii muzicii electronice din toată țara să  își susțină favoriții pentru  categoriile: Best Dj, Best Duo, Outstanding Contribution, Local Hero, și Best social media.

Evenimentul are loc în Piața Mică din Sibiu, in 30 August, in intervalul 17:30 – 23:30.     Atmosfera electrizantă se continuă după miezul nopții cu ritmuri wild si underground în decorul Backyard de la aerodromul Măgura.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus