Joi,
18.04.2024
Partial Noros
Acum
9°C

GALERIE FOTO Două zile de oale și ulcele în centrul orașului

GALERIE FOTO Două zile de oale și ulcele în centrul orașului

Vizitatorii centrului Sibiului se bucură weekend-ul acesta de o paletă largă de oale, ulcele, blide și căni din care pot alege. De asemenea, cei mai curioși și mici trecători pot urma și o serie de ateliere. 

De mai bine de cinci decenii, olari din toate colțurile țării se întâlnesc la Sibiu, în prag de toamnă. Anul acesta, la cea de-a 53-a ediție a Târgului Olarilor sunt prezenți peste o sută de meșteri. Târgul Olarilor s-a deschis ieri și rămâne accesibil astăzi, până la ora 21:00, în Piaţa Mare din Sibiu.

targul olarilor sibiu piata mare lut (2) targul olarilor sibiu piata mare lut (4)

Cei mai mici vizitatori ai târgului sunt invitați să descopere tainele lucrului la roata olarului, ale modelării lutului și ale decorării lui, în cadrul atelierelor susținute de reprezentanții Atelierului Scout din Nocrich (Sibiu), de Ioan Briţă și Carolina Costineanu – din Dumbrava, judeţul Timiş.

targul olarilor sibiu piata mare lut (3) targul olarilor sibiu piata mare lut (7) targul olarilor sibiu piata mare lut (1) targul olarilor sibiu piata mare lut (5)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus