Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Hermannshow. O repriză

Hermannshow. O repriză

Nu mai sunt Căbuz, Dâlbea, Tătar, Company, Mijuskovic, I. Stoica, Antonov, Nkololo, Chalkiadakis, Tsoumou, Rusu, Blănaru, Dandea și alții. Dar față de echipa aceea care juca primele meciuri în Liga 1, Hermannstadt-ul de acum joacă altceva. Pe alocuri.

Cu Viera, Luchin, Pires, Caiado Yazalde și Debeljuh în teren sibienii joacă mult mai bine, mai înfipți în atac, fără să le tremure picioarele la fiecare pasă.

În prima repriză cu cei de la Chindia Târgoviște, sibienii au oferit un joc plăcut ochiului la care au contribuit din plin oaspeții. Hermannstadt a intrat bine în joc cu ocazii în minutele trei și 12 și cu gol în minutul 12. Singurul sibian din primul 11, Petrișor Petrescu a înscris din careul mic cu o deviere spectaculoasă. Repriza a continuat pe contre, însă până la finalul primelor 45 de minute nu s-a mai înscris.

În repriza a doua Hermannshow a redevenit Hermannstadt-ul cu care eram obișnuiți. Preocupați până peste cap să nu primească gol, fără prea mari pretenții de a urca spre careul lui Aioani, fără mijlocași și fără atitudine, Chindia reușește să egaleze după numai trei minute de la reluarea partidei. Și nu se oprește aici, Florea, autorul golului, trece de trei-patru ori pe lângă golul victoriei. Intră rapid la sibieni Debeljuh în locul lui Yazalde și Rimane în locul lui Cordea, însă echipa continuă să înoate pe teren. În minutul 74 Debeljuh înscrie golul victoriei, cu capul, dintr-o centrare de pe aceeași parte stângă, la fel ca și în cazul primului gol. Chindia rămâne însă cu marile ocazii din repriza a doua, ultima cu doar câteva secunde înainte de fluierul final.

După această partidă sibienii urcă pe locul 9 în clasament, cu 9 puncte, la doar două puncte de ultimul loc de play-off – FC Botoșani, 11 puncte. Etapa viitoare, Hermannstadt va avea meci greu în deplasare cu Poli Iași, jocul urmând să se dispute duminică, 15 septembrie, de la ora 21.

Au marcat: P. Petrescu '17, Debeljuh '75 / D. Florea '48

Echipele:

Hermannstadt: Novo - Mățel, Viera, Luchin, Opruț - Pires, Caiado - P. Petrescu, Joalisson, Cordea - Yazalde

Rezerve: I. Pop, Rimane, Dâlbea, Dumitriu, Sîntean, Debeljuh, Tătar

Antrenor: Costel Enache

Chindia: Aioani - Martac, Benga, Leca, Dumitrașcu - Bic, Rață - Neguț, L. Mihai, Șerban - Voduț

Rezerve: I. Popescu, Pițian, Dumiter, Yameogo, D. Florea, Burlacu, C. Dinu

Antrenor: Viorel Moldovan

 

Stadion: „Trans Sil” (Târgu Mureș)

Arbitru: Marian Barbu / A1: Mircea Orbuleț / A2: Alexandru Vodă / Observator: Nicolae Marodin

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Hipsterul pe trotineta

Acum 4 ani

Ce articol ii asta? Ba tu unde ai facut jurnalismul? Unde este scris scorul final? Incredibil!
Raspunde

Ronaldinho

Acum 4 ani

Voi ati vazut meciul de ieri si cel cu Dinamo? Ieri am batut din noroc chior. Echipa noua joaca la fel (de "bine") ca si cea veche.
Raspunde

S

Acum 4 ani

Debeljuh și Petrescu au fost singurii jucători adevărați și în non combat-ul de data trecuta cu Dinamo. Căruia ii doresc din tot sufletul retrogradarea, ca și fcsb-ului. Astea doua au readus mizeria în campionat, cu toți prietenii lor de la alte echipe făcând omenii cu ele. De aceea, pt un fotbal mai cinstit, cele doua trebuie sa dispară din prima liga.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus