X
fotbal fc hermannstadt portar minge (3)

Hermannshow. O repriză

Nu mai sunt Căbuz, Dâlbea, Tătar, Company, Mijuskovic, I. Stoica, Antonov, Nkololo, Chalkiadakis, Tsoumou, Rusu, Blănaru, Dandea și alții. Dar față de echipa aceea care juca primele meciuri în Liga 1, Hermannstadt-ul de acum joacă altceva. Pe alocuri.

Cu Viera, Luchin, Pires, Caiado Yazalde și Debeljuh în teren sibienii joacă mult mai bine, mai înfipți în atac, fără să le tremure picioarele la fiecare pasă.

În prima repriză cu cei de la Chindia Târgoviște, sibienii au oferit un joc plăcut ochiului la care au contribuit din plin oaspeții. Hermannstadt a intrat bine în joc cu ocazii în minutele trei și 12 și cu gol în minutul 12. Singurul sibian din primul 11, Petrișor Petrescu a înscris din careul mic cu o deviere spectaculoasă. Repriza a continuat pe contre, însă până la finalul primelor 45 de minute nu s-a mai înscris.

În repriza a doua Hermannshow a redevenit Hermannstadt-ul cu care eram obișnuiți. Preocupați până peste cap să nu primească gol, fără prea mari pretenții de a urca spre careul lui Aioani, fără mijlocași și fără atitudine, Chindia reușește să egaleze după numai trei minute de la reluarea partidei. Și nu se oprește aici, Florea, autorul golului, trece de trei-patru ori pe lângă golul victoriei. Intră rapid la sibieni Debeljuh în locul lui Yazalde și Rimane în locul lui Cordea, însă echipa continuă să înoate pe teren. În minutul 74 Debeljuh înscrie golul victoriei, cu capul, dintr-o centrare de pe aceeași parte stângă, la fel ca și în cazul primului gol. Chindia rămâne însă cu marile ocazii din repriza a doua, ultima cu doar câteva secunde înainte de fluierul final.

După această partidă sibienii urcă pe locul 9 în clasament, cu 9 puncte, la doar două puncte de ultimul loc de play-off – FC Botoșani, 11 puncte. Etapa viitoare, Hermannstadt va avea meci greu în deplasare cu Poli Iași, jocul urmând să se dispute duminică, 15 septembrie, de la ora 21.

Au marcat: P. Petrescu ’17, Debeljuh ’75 / D. Florea ’48

Echipele:

Hermannstadt: Novo – Mățel, Viera, Luchin, Opruț – Pires, Caiado – P. Petrescu, Joalisson, Cordea – Yazalde

Rezerve: I. Pop, Rimane, Dâlbea, Dumitriu, Sîntean, Debeljuh, Tătar

Antrenor: Costel Enache

Chindia: Aioani – Martac, Benga, Leca, Dumitrașcu – Bic, Rață – Neguț, L. Mihai, Șerban – Voduț

Rezerve: I. Popescu, Pițian, Dumiter, Yameogo, D. Florea, Burlacu, C. Dinu

Antrenor: Viorel Moldovan

 

Stadion: „Trans Sil” (Târgu Mureș)

Arbitru: Marian Barbu / A1: Mircea Orbuleț / A2: Alexandru Vodă / Observator: Nicolae Marodin

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    S

    Debeljuh și Petrescu au fost singurii jucători adevărați și în non combat-ul de data trecuta cu Dinamo. Căruia ii doresc din tot sufletul retrogradarea, ca și fcsb-ului. Astea doua au readus mizeria în campionat, cu toți prietenii lor de la alte echipe făcând omenii cu ele. De aceea, pt un fotbal mai cinstit, cele doua trebuie sa dispară din prima liga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact