X
accident bicicleta

Biciclist accidentat pe pistă, de un șofer neatent, aproape de centrul Sibiului

Un bărbat de 57 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a fost lovit de mașină în timp ce se afla cu bicicleta pe pista special amenajată pentru două roți. Accidentul s-a petrecut pe strada Hermann Oberth.

Potrivit polițiștilor sibieni, se pare că accidentul s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate biciclistului care circula regulamentar pe pista destinată bicicletelor.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu se află la fața locului, anunță Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

 

Foto: arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gheorghe

  :( cate accidente trebuie sa se intample ca sa se faca ceva cu “pista de biciclete”? dunga aia, care abia se mai vede in unele locuri, nu poate fi numita pista de biciclete. pe mine era sa ma ia unu care a deschis portiera, fara sa se asigure, cand am ajuns in dreptul lui. parca a fost facuta doar de dragul de a bifa “vai cati km de pista de bicicleta are Sibiul”. pacat

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  florin

  eram curios, strada Hermann Oberth e destul de scurta scurta, pe ce parte a ei s-a petrecut accidentul si inspre care capat, ca daca este pe partea cu spitalul si mai ales inspre santierul cu noul sens giratoriu… acolo chiar se reped toate masinile de la doua benzi la una singura. chiar, santierul asta nu trebuia insemnat? nu trebuia plasata placa cu datele de identificare a santierului? (beneficiar, proiectant, data de inceput, data de sfarsit…) si mai mult de atat, nu ar fi trebuit rezolvata IN PRIMUL RAND circulatia pietonilor in (in?) perimetrul santierului? scriu din punctul de vedere al unui sofer, biciclist, pieton si contribuabil la primaria Sibiu…

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Pepe

  Exista pista de bicicleta in oras? Ceea ce e acum nu se poate numi pista pentru biciclete! Au vopsit drumul ca sa iasa la numar cit mai multi kilometri de pista sa poata fi sifonati niste bani. Sa- l vedem si pe primul biciclist al tarii pe pistele fin oras si apoi se poate numi ” pista ” .

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Klaus

  It’s time to invest it proper cycle infrastructure. The city is tiny and is well suited to cycling. There are cyclists here, but they’re scared to go onto the “cycle lanes”. They’re too narrow, cars park in them. They often coinside with parked cars. The drivers are generally respectful, but bikes and cars need to be seperated where possible for the safety of all. It still makes me laugh to see that the expectation of a cyclist is to get off of their bike and cross the road on a crossing. What year is this…..?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact