Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Biciclist accidentat pe pistă, de un șofer neatent, aproape de centrul Sibiului

Biciclist accidentat pe pistă, de un șofer neatent, aproape de centrul Sibiului

Un bărbat de 57 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a fost lovit de mașină în timp ce se afla cu bicicleta pe pista special amenajată pentru două roți. Accidentul s-a petrecut pe strada Hermann Oberth.

Potrivit polițiștilor sibieni, se pare că accidentul s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate biciclistului care circula regulamentar pe pista destinată bicicletelor.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu se află la fața locului, anunță Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

 

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Gheorghe

Acum 4 ani

:( cate accidente trebuie sa se intample ca sa se faca ceva cu "pista de biciclete"? dunga aia, care abia se mai vede in unele locuri, nu poate fi numita pista de biciclete. pe mine era sa ma ia unu care a deschis portiera, fara sa se asigure, cand am ajuns in dreptul lui. parca a fost facuta doar de dragul de a bifa "vai cati km de pista de bicicleta are Sibiul". pacat
Raspunde

Cris

Acum 4 ani

Ai doresc sa orbească....ai doresc din suflet ! Criminali pur si simplu.
Raspunde

florin

Acum 4 ani

eram curios, strada Hermann Oberth e destul de scurta scurta, pe ce parte a ei s-a petrecut accidentul si inspre care capat, ca daca este pe partea cu spitalul si mai ales inspre santierul cu noul sens giratoriu... acolo chiar se reped toate masinile de la doua benzi la una singura. chiar, santierul asta nu trebuia insemnat? nu trebuia plasata placa cu datele de identificare a santierului? (beneficiar, proiectant, data de inceput, data de sfarsit...) si mai mult de atat, nu ar fi trebuit rezolvata IN PRIMUL RAND circulatia pietonilor in (in?) perimetrul santierului? scriu din punctul de vedere al unui sofer, biciclist, pieton si contribuabil la primaria Sibiu...
Raspunde

Pepe

Acum 4 ani

Exista pista de bicicleta in oras? Ceea ce e acum nu se poate numi pista pentru biciclete! Au vopsit drumul ca sa iasa la numar cit mai multi kilometri de pista sa poata fi sifonati niste bani. Sa- l vedem si pe primul biciclist al tarii pe pistele fin oras si apoi se poate numi " pista " .
Raspunde

Klaus

Acum 4 ani

It's time to invest it proper cycle infrastructure. The city is tiny and is well suited to cycling. There are cyclists here, but they're scared to go onto the "cycle lanes". They're too narrow, cars park in them. They often coinside with parked cars. The drivers are generally respectful, but bikes and cars need to be seperated where possible for the safety of all. It still makes me laugh to see that the expectation of a cyclist is to get off of their bike and cross the road on a crossing. What year is this.....?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus