X
prefect maria minea prefecta judetului sibiu (28)

Cum vede noul prefect al Sibiului viitorul spital județean?

Noul prefect al județului Sibiu, Maria Minea, a explicat zilele trecute cum vede viitorul spital județean al Sibiului și cât de mult se va implica pentru susținerea proiectului.

”Evident că noul spital va reprezenta o prioritate a mandatului meu. Condițiile în care se desfășoară actul medical în clădirea în care funcționează Spitalul județean sunt improprii, în sensul în care – cel puțin eu așa am informații, circuitele necesare unei asemenea structuri nu sunt conform standardelor care sunt cuprinse în actele normative care reglementează această situație. Am înțeles că, clădirea spitalului este afectată într-un procent important de igrasie și evident că asta presupune ca, clădirea respectivă să suporte niște lucrări de reabilitare complexe, sau cea mai bună variantă, construirea unui spital județean care să corespundă standardelor de funcționare după legea care este în vigoare și care să ne aducă nouă, cetățenilor județului Sibiu, servicii de calitate la standarde europene. Am înțeles că au fost discuții între Instituția Prefectului și Consiliul Județean din care a reieșit că amplasamentul a fost stabilit de Consiliul Județean, deci propunerea dânșilor a fost luată în considerare. Cred că este o variantă bună, este alegerea cea mai bună. La această dată demersurile sunt în fază de întocmire a studiului de fezabilitate. Atâta știu până la ora aceasta. Vă asigur că tot ceea ce pot să fac din funcția pe care o ocup o să fac”, a declarat prefectul Maria Minea într-o conferință de presă.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact