X
exercitiu politie (96)

Tânăr imobilizat de mai mulți sibieni, după ce a furat o bicicletă

Un tânăr de 23 de ani a fost prins în plin jaf de câțiva sibieni care treceau prin zonă exact când hoțul încerca să ascundă o bicicletă. Datorită localnicilor, polițiștii au reușit să îl prindă în scurt timp pe făptaș.

În după-masa zilei de ieri, în jurul orei 17:10, în urma unui apel 112, un echipaj din sistemul de ordine și siguranță publică al Poliției Municipiului Sibiu s-a deplasat pe str. Independenței unde un grup de cetățeni cu spirit civic au reținut un tânăr bănuit că ar fi sustras o bicicletă, relatează Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, bicicleta fiind sustrasă în urmă cu puțin timp din scara unui imobil situat pe str. Independenței. Imediat după comiterea faptei, tânărul ar fi încercat să o ascundă pe str. Noica, în curtea unui imobil.

Prejudiciul, în valoare de 1.000 de lei, a fost recuperat și restituit părții vătămate.

Tânărul în vârstă de 23 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt, este cercetat de polițiștii Biroului Investigații Criminale, arată sursa citată.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact