X
gazon zoo

Unde a ajuns vechiul gazon de pe Stadionul Municipal?

După ce a fost decopertat, gazonul de pe Stadionul Municipal Sibiu și-a găsit o a doua casă. O parte din acesta a ajuns la Zoo, iar o bună parte la cimitir. Însă, nici parcurile nu au fost uitate.

De mai bine de două săptămâni, pe Stadionul Municipal se lucrează de zor la refacerea gazonului. Iar decopertarea stratului de gazon este prima etapă din această activitate. Odată cu asta, municipalitatea s-a gândit să-i găsească o nouă utilitate gazonului uzat.

„Gazonul vechi de pe Stadion a fost recuperat si repartizat unor servicii publice care aveau nevoie de acesta în amenajarea unor zone verzi în spațiile publice pe care le administrează: Grădina Zoologică, Cimitirul Municipal, Parcuri și Zone Verzi, Serviciul public pentru gestionarea câinilor fără stăpân”, spune Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Termenul de finalizare a lucrărilor este de 75 de zile de la data emiterii ordinului de începere și chiar dacă este un termen destul de scurt, Ștefan Băcilă – managerul firmei câștigătoare, declara, la mijlocul lunii august că: ,,Pe mine mă interesează să terminăm cât mai repede”.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Anonymus

  sa vezi ce repede se va usca acolo pe acel beton…
  sunt curios cine il va ingriji acolo si cat va costa acest lucru… acolo trebuia inainte un strat de pamant de cel putin 20cm si abia apoi pus gazonul si cu instalatie de udat si ingrasamant odata la 3 luni. dar cu cine ca in primaria sibiu sunt doar pile si relatii fara performante profesionale…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact