X
camera deputatilor

PNL va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă

PNL negociază cu toate partidele parlamentare pentru a depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, a anunțat președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan.

Deputatul de Sibiu susține că liberalii poartă negocieri în acest sens cu USR, PMP, UDMR, ProRomânia, ALDE și minoritățile naționale. ”Obiectivul prioritar al PNL în această sesiune parlamentară este depunerea unei moțiuni de cenzură care să ducă la căderea actualului guvern. În ultimele zile, am avut întâlniri cu reprezentanții celorlalte partide de opoziție pentru susținerea demersului nostru. Am avut deja discuții cu USR, PMP, UDMR și cu grupul minorităților, iar în zilele următoare ne vom întâlni cu reprezentanți ai ProRomânia și ALDE. PNL a elaborat deja prima variantă a textului moțiunii de cenzură, care a fost astăzi transmisă partidelor parlamentare din opoziție cu care am purtat deja discuții. Varianta finală a textului va include argumentele tuturor formațiunilor politice semnatare. În momentul în care vom avea garanția susținerii tuturor partidelor din opoziție, vom depune moțiunea de cenzură împreună cu numărul de semnături necesar pentru adoptarea ei!”, a anunțat Raluca Turcan.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact