Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Restricții în furnizarea apei în localitatea Șelimbăr

Restricții în furnizarea apei în localitatea Șelimbăr

Apă Canal Sibiu SA anunță că în vederea remedierii unei avarii apărute la rețeaua de distribuție în comuna Șelimbăr, se întrerupe furnizarea apei potabile pentru consumatorii de pe strada Mihai Viteazul, pe segmentul dintre străzile Crinului și Podului ( imobilele de pe partea dreapta, în sensul de mers dinspre Sibiu), precum și de pe strada Stadionului.

În zonele adiacente și în cartierul Tineretului pot apărea scăderi ale presiunii și ușoare tulburări ale apei.

Estimăm că remedierea avariei va avea loc în jurul orei 18,00.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 663

Comentarii

2 comentarii

io de la tara

Acum 4 ani

usoare tulburari...saptamana trecuta (marti) a curs o apa incredibil de murdara, m-am umplut de bube de la jegul ala de apa...ar trebui sa nu platim nimic pt. jegul care curge la robinete in Selimbar in ultima vreme....
Raspunde

Mihai

Acum 4 ani

cei de la apa canal sunt niste infracto..., constructorul care a ridicat ansamblul de locuinte unde stau nu a avut oragnizare de santier de la apa canal si a tot schimbat ceasurile de apa cu acordul celor de la apa canal pe care eu i am amenintat cu opc cand in loc de ceas nou mi a pus ceas cu index marit. Sursa o reprezinta chiar oamenii de la apa canal sibiu care mi au spus de magarii....toti sunt politic numiti si uite asa mai apare un grup infractional ....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus