X
Program-Apa-Canal-Sibiu

Restricții în furnizarea apei în localitatea Șelimbăr

Apă Canal Sibiu SA anunță că în vederea remedierii unei avarii apărute la rețeaua de distribuție în comuna Șelimbăr, se întrerupe furnizarea apei potabile pentru consumatorii de pe strada Mihai Viteazul, pe segmentul dintre străzile Crinului și Podului ( imobilele de pe partea dreapta, în sensul de mers dinspre Sibiu), precum și de pe strada Stadionului.

În zonele adiacente și în cartierul Tineretului pot apărea scăderi ale presiunii și ușoare tulburări ale apei.

Estimăm că remedierea avariei va avea loc în jurul orei 18,00.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  io de la tara

  usoare tulburari…saptamana trecuta (marti) a curs o apa incredibil de murdara, m-am umplut de bube de la jegul ala de apa…ar trebui sa nu platim nimic pt. jegul care curge la robinete in Selimbar in ultima vreme….

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mihai

  cei de la apa canal sunt niste infracto…, constructorul care a ridicat ansamblul de locuinte unde stau nu a avut oragnizare de santier de la apa canal si a tot schimbat ceasurile de apa cu acordul celor de la apa canal pe care eu i am amenintat cu opc cand in loc de ceas nou mi a pus ceas cu index marit. Sursa o reprezinta chiar oamenii de la apa canal sibiu care mi au spus de magarii….toti sunt politic numiti si uite asa mai apare un grup infractional ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact