X
autostrada lugoj deva

Cuc recidivează: În septembrie se va circula de la Sibiu la Nădlac la profil de autostradă

Ministrul Transporturilor anunță inaugurarea inaugurarea lotului 3 al autostrăzii Lugoj-Deva până la sfârșitul lunii septembrie.

Lotul 3 al autostrăzii Deva-Lugoj, în lungime de 21,1 kilometri, va fi deschis circulaţiei la sfârşitul lunii septembrie, a anunţat, joi, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. El a mai spus că se va circula de la Sibiu la Nădlac la profil de autostradă.

Aflat în vizită pe şantierul autostrăzii Sebeş-Turda, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat joi că lotul 3 al autostrăzii Deva-Lugoj va fi dat în circulaţie la sfârşitul lunii septembrie.

„Lotul 3 va fi deschis undeva la sfârşitul lunii septembrie. A fost preluat de către CNAIR, se fac lucrările. Va fi dat în trafic la sfârşitul lui septembrie. Deci acei 44 de kilometri vor fi în integralitate deschişi, se va circula de la Sibiu la Nădlac la profil de autostradă”, a declarat Răzvan Cuc.

Lotul 3 al autostrăzii Deva-Lugoj are 21,1 kilometri lungime şi, potrivit CNAIR, stadiul lucrărilor era la sfârşitul lunii iulie de 95,5%.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

13 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  filip

  Oricine stie cate ceva despre autostrada A1 stie ca din sectiunea Deva-Lugoj înafara lotului 3 (reziliat in momentul când era construit in proportie de 99% – deci o decizie mega-imbecila) lipseste si o bucata din lotul 2 si anume bucata unde trebuie construite 2 tuneluri. Expertii in infrastructura dau minim 5 ani termenul de constructie efectiva. Ori pana la prima sapa pentru tunel, probabil vor mai trece cel putin vreo 2 ani. Deci “de la Sibiu la Nadlac se va circula la profil autostrada” cu excepia a 15 km de drum national deplorabil, pe care media de deplasare este de regula 20km/h.
  Prin anii 80 a fost la moda un cantec cu iz erotic cu titlul “Cucu si Pupaza”. Când il auzi pe ministrul Cuc emanând astfel de ineptii, cum sa nu te gandesti la… pupaza?

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  kokos

  cuc e un mare mincinos : nici luna trecuta nu a spus , nici acum nu spune ca se va circula de la Sibiu la Nadlac in regim de autostrada , dar cu exceptia unui tronson de 10 km care nici macar nu a fost scos la licitatie.Asa ca poate prin 2025 vom circula doar pe autostrada de la Sibiu la Nadlac.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ToTo

  Ministrul Cuc , cu gândul la prăpădul gastronomic pe care o să-l facă in weekend , a uitat de cei 10 km dintre Holdea si Margina. Ușurel cu stoganoff-ul ca vine laba de urs :-)

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Doru

  Trahanache, Tipătescu, Cetățeanul turmentat și Agamemnon Dandanache de acum 100 de ani s-au reincarnat in Cuc, Trif, Daia si oaia. Noi stam si ne uitam la teatrul asta prost.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Dan

  Asta e ca Tariceanu cu podul Agigea. Sunt pe alta lume si noi acceptam astfel de panarame in fruntea statului. Nu merita nici macar sa le stim numele. Astia nu au busola la ei; cum sa se descurce in teren? Poate se pierde cu cat teren se lauda si scapam de el.

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sătul de astia

  Cuc….e destul sa-i auzi numele si deja stii cum sta treaba. Daca-i mai vezi si fata e clar ca habar n-are pe ce lume traieste. Si apoi stii ca esti luat de fraier, cand îi auzi pe astia toti vorbind despre realizari care nu exista, de parca noi toti locuim in alta parte si habar n-avem cum stau lucrurile in tara. Ca de deplasat ei oricum se deplaseaza cu elicopterul sau coloana de politisti in fata ca mai apoi sa justifice asta spunand ca se grabeau aiurea undeva, nu pentru ca sunt niste incompetenți care nu-s in stare sa faca nimic din birourile lor elegante pe banii prostilor care platesc tot. Despre cum se exprima in limba romana nici n-are rost sa mai vorbesti. Dracu’ mai intelege de ce ajung idiotii astia sa conduca ministere

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact