Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-1°C

Întâlnire cu sibienii din Valea Aurie. Caravana ”Plătește cât arunci” ajunge vineri în cartier

Întâlnire cu sibienii din Valea Aurie. Caravana ”Plătește cât arunci” ajunge vineri în cartier

Sibienii care locuiesc în cartierul Valea Aurie sunt invitați vineri la o întâlnire cu specialiștii în colectare selectivă ai Soma SA, ADI Eco Sibiu și ai Primăriei Sibiu, în cadrul campaniei ”Plătește cât arunci”.

Vino între orele 16:00 – 20:00 în părculețul de pe strada Ludoș și spune-ne orice neclaritate ai legată de colectarea selectivă a deșeurilor și garantăm că vei pleca lămurit.
 
Taxe, pubele colorate, grafic de colectare, care se pune unde și de ce? Avem răspunsuri pe înțelesul oricui.
În plus, roboțelul Pet-Rică abia așteaptă să se joace cu copiii, pentru care are o mulțime de cadouri și surprize. Caravana ”PlăteșteCâtArunci” ajunge vara aceasta în toate localitățile din zona Sibiului unde se implementează colectarea selectivă a gunoiului. Venim cu răspunsuri clare la orice nelămurire ai legată de modul în care se strânge și reciclează gunoiul.
“Plătește pentru cât arunci“ este o inițiativă adoptată la nivel național cu scopul de a determina populația să colecteze selectiv deșeurile, astfel încât România să se încadreze în obligațiile pe care și le-a asumat în fața Uniunii Europene. În localitățile din Zona 1 a județului Sibiu, în urma implementării principiului “plătește pentru cât arunci“, taxa de salubritate pe care o plătește fiecare gospodărie se transformă în abonament.
O campanie Soma SA și ADI Eco Sibiu, organizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu.
În următoarea săptămână caravana ”PlăteșteCâtArunci” va ajunge garantat în toate cartierele din Sibiu pentru a sta de vorbă cu toți sibienii interesați. Urmărește-ne și află când sosim în vecinătatea ta!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Gruia

Acum 4 ani

Daca exista statutul de "specialiști în colectare selectivă" deja arata calea intortocheata a gandirii sistemului.
Raspunde

Pepe

Acum 4 ani

Sunt specialisti in a colecta banii cetatenilor !
Raspunde

Niko Leta

Acum 4 ani

noi astia din vale suntem foarte selectivi ! :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus