X
hermannstadt

FC Hermannstadt se întărește cu un atacant și un mijlocaș

FC Hermannstadt a anunțat venirea unor noi jucători la echipă, este vorba despre italianul Mattia Persano și portughezul Afonso Taira. 

Italianul a venit liber de contract la echipă și a semnat pentru o perioadă de doi ani. Jucătorul este în vârstă de 22 de ani și are în acest moment o valoare de 125 mii euro.

Ultimul club la care acesta a fost legitimat a fost Lecce, în Seria A, iar pe CV-ul său se regăsesc echipe ca Napoli și Bologna, la juniori, iar Siracusa, Lecce, Modena și Arezzo la seniori. Mattia Persano va purta la FC Hermannstadt tricoul cu numărul 9, în acest fel îi ia locul lui Juvhel Tsoumou. 

Afonso Taira de 27 de ani a semnat cu FC Hermannstadt din postura de jucător liber de contract. În sezonul trecut, acesta a evoluat pentru Beitar Ierusalim, în prima ligă din Israel. Afonso joacă pe postul de mijlocaș central defensiv și va purta tricoul cu numărul 14.

Portughezul a mai jucat la echipe ca: Estoril Y, Sporting Sub- 15/17, Sporting U19, Cordoba, Atletico CP, Kiryat Shmona și B. Jerusalem. Valoarea lui actuală este de 600 mii euro, dar a fost cel mai bine cotat la 1,00 mil euro.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact