X
prefect maria minea toaleta

Prefectul a vizitat stadiul lucrărilor la toalete școlilor din mediul rural

Prefectul Maria Minea și inspectorul școlar general Emilian Novac au verificat, joi, stadiul lucrărilor de amenajare a grupurilor sanitare în clădirile unităților de învățământ din comunele Mihăileni și Iacobeni.

Împreună cu primarul comunei Mihăileni, Ioan Schiau, și cel al comunei Icobeni, Vasile-Ioan Cori, precum și cu directorii școlilor, au vizitat toate imobilele care își vor deschide porțile pentru elevi în 9 septembrie.

”Toate grupurile sanitare sunt deja gata în școlile din Metiș (Mihăileni), Stejărișu, Noiștat și Iacobeni, urmând să devină funcționale imediat ce vor fi racordate la rețeaua de canalizare, care este în curs de finalizare. În școala primară din satul Netuș, se lucrează, încă, la construcția grupului sanitar, execuția urmând se se încheie la sfârșitul lunii septembrie. Fondurile necesare tuturor lucrărilor au fost alocate de Ministerul Educației Naționale”, se arată într-un comunicat de presă remis de Instituția Prefectului.

În cele două comune vizitate ieri, transportul elevilor cu microbuzele școlare este asigurat.

prefect maria minea prefect maria minea scoala

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact