Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

S-au nimerit în Vasile Aaron: Un șofer băut a lovit un pieton care traversa neregulamentar

S-au nimerit în Vasile Aaron: Un șofer băut a lovit un pieton care traversa neregulamentar

Un accident de circulație a avut loc joi seara în cartierul Vasie Aaron, un pieton de 52 de ani fiind lovit în timp ce traversa neregulamentar.

Conform polițiștilor ajunși la fața locului, evenimentul a avut loc chiar pe strada Vasile Aaron. Un pieton a încercat să traverseze prin loc nepermis, fiind lovit de un șofer care s-a urcat băut la volan.

”Șoferul mașinii, un sibian de 42 de ani, se afla sub influența alcoolului, având o concentrație 0,69mg/l”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.
Polițiștii rutieri sunt la fața locului și efectuează cercetări.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Calin

Acum 4 ani

Si mai mult ca sigur ca soferul este principalul vinovat , chiar daca prostalaul alalalt traversa neregulamentar . Daca esti baut la volan si stationezi intr0o parcare cu motorul pornit la masina si intra un prost in tine , tot tu esti de vina chiar daca stationai , pentru ca ai fost baut si erai la volan (parcat) ... ca deh .. asa merge treaba
Raspunde

Iooo

Acum 4 ani

Evident, ambii sunt de vina! Daca conduci baut si nu intampini evenimente sau nu te prinde politia nu inseamna ca nu ai comis o infractiune.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus