Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Fiica lui Liviu Dragnea urmează să fie extrădată din SUA. Interdicție de a intra în SUA pentru toată familia

Fiica lui Liviu Dragnea urmează să fie extrădată din SUA. Interdicție de a intra în SUA pentru toată familia

Fiica lui Liviu Dragnea ar urma să fie extrădată din SUA după ce întreaga familie a primit interdicție Alexandra Dragnea, fiica fostului președinte al PSD, aflată la studii la o facultate din Statele Unite, ar urma să fie extrădată în România, anunță Mediafax. Departamentul de Stat al SUA a anunțat că atât Liviu Dragnea, cât și cei doi copii ai săi au primit interdicție de a intra pe teritoriul Statelor Unite.

Fiica lui Liviu Dragnea locuiește în SUA, unde studiază actoria. Anunțul privind interdicția aplicată familiei Dragnea a fost făcut, joi, de Departamentul de Stat al SUA, prin purtătorul de cuvânt al secretarului de stat american, Mike Pompeo. Interdicţia a fost primită pentru implicare a lui Liviu Dragnea în acţiuni de ”corupţie semnificativă” și este valabilă şi pentru cei doi copii ai săi, Valentin Ştefan Dragnea şi Maria Alexandra Dragnea. Desemnarea publică a lui Liviu Dragnea ca persona non grata pe teritoriul american s-a făcut potrivit legilor americane pe baza „informațiilor credibile pe care secretarul de stat al Statelor Unite le are în privința oficialilor guvernelor străine că sunt implicați în fapte de corupție”.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Cris

Acum 4 ani

Ce frumos , știri frumoase pentru sfârșit de săptămâna .
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sibian adevarat

Acum 4 ani

Trebuie adusa in tara si inchisa in temnita grea la ocna si munca silnica pentru cat a furat tatal ei!
Raspunde

USR e fain!

Acum 4 ani

Copiii lui Dragnea trebuie condamnati si averile confiscate! Sa terminam cu pesedistii! Afara din tara!
Raspunde

oIo

Acum 4 ani

de ce "afara din Tara" ? nu e gunoiul vostru ?
Raspunde

HOP

Acum 4 ani

bravo...vesti bune ,dati afara si din RO. !
Raspunde

Inspectorul Javert

Acum 4 ani

Cred că atunci când unei persoane i se interzice şederea întro țară decizia acelui stat se numeşte ,,expulzare şi nu ,,extrădare".
Raspunde

kokos

Acum 4 ani

Mafiotul de dracnea si-a batut joc si de educatia fiicei lui prin ticolosiile pe care le-a facut.
Raspunde

S

Acum 4 ani

Cuvântul cred ca e "deportata", nu "extrădata". Extrădata era daca era căutată penal pt ceva în România și fugise în SUA.
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 4 ani

Mai degraba ''expulzata''.
Raspunde

Eu

Acum 4 ani

Uitati-va si ce alte "personalitati" mai au interdictie in state:din Gambia, Congo sau Cecenia!Amintiti-va si de osanalele aduse de Antena3 acestui personaj josnic!Primenirea tarii ar trebui sa inceapa cu inchiderea imediata a acestei "guri de canal".Suntem prea idioti sa facem diferenta intre un adevar si o minciuna varsate de aceasta spelunca!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus