X
politia rutiera

Hoți de mașini prinși de polițiștii sibieni. Au reușit să fugă doar 30 de km

Polițiștii sibieni au reușit ieri să prindă trei bărbați, suspectați că au furat o mașină, aceștia reușind să fugă doar vreo 30 de km.
în cursul zilei de joi, 5 septembrie, în jurul orei 13:30, prin apel 112, Secţia nr. 4 Poliţie Rurală Porumbacu de Jos a fost sesizată cu privire la furtul unui autoturism. O femeie din localitatea Racoviţa a sesizat furtul din garaj al unui autoturism.

Echipă operativă s-a deplasat imediat la faţa locului, fiind totodată, declanşate procedurile specifice pentru astfel de situaţii, alarmarea efectivelor, informări, comunicări şi schimburi de date, inclusiv darea în urmărire la nivel naţional a vehiculului.

Câteva ore mai târziu, poliţiştii din Tălmaciu au depistat autoturismul, iar în acesta trei persoane de sex masculin.
”În urma cercetărilor şi verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că cele trei persoane de sex masculin, în vârstă de 18, 19 şi 22 de ani, ambele domiciliate în Mârşa, au sustras autoturismul, tânărul de 18 de ani fiind cel care l-a condus pe drumurile publice fără a deţine însă acest drept, nefiind posesor de permis de conducere”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Porumbacu de Jos sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, iar în ceea ce-l priveşte pe tânărul de 18 ani şi pentru conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere.

Împotriva tinerilor de 18 şi 22 de ani s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig cu propunere de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact