Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Spectacol la Teatru Gong în amintirea păpușarului Lilly Krauss-Kalmár

Spectacol la Teatru Gong în amintirea păpușarului Lilly Krauss-Kalmár

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă joi, 12 septembrie, de la ora 18:00, premiera spectacolului „Aschenputtel – nur ein Märchen?” în regia Èvei Lábadi Megyes. Spectacolul va fi jucat în amintirea omului de teatru Lilly Krauss-Kalmár.

„Aschenputtel – nur ein Märchen?” va fi prezentat, de asemenea, în avanpremieră, miercuri, 11 septembrie, de la ora 18:00. Spectacolul este prezentat în limba germană, cu supratitrare în limba română, are o durată de aproximativ 45 de minute și se adresează copiilor cu vârsta peste 3 ani.

„Una dintre cele mai frumoase povești din toate timpurile prinde viață într-o montare de excepție despre prietenie și miracolul viselor. Actorii Secției Germane a Teatrului „Gong” aduc un omagiu Sibiului romantic, printr-o montare ce reinventează povestea Cenușăresei în Palatul Brukenthal. Spectacolul imaginat de Èva Lábadi, pe ritmuri muzicale și cu mult umor, se constituie ca o pledoarie plină de candoare pentru lumea basmelor ca pilon al copilăriei universale și al bucuriei inocente”, a declarat Adrian Tibu, managerul teatrului într-un comunicat de presă.
Producția de la Sibiu se bucură de contribuția unor artiști importanți ca scenograful Dio Zoltán, co-fondator al Teatrului Ort Iki din Debrecen (Ungaria) sau compozitorul Cári Tibor, laureat al premiului UNITER pentru muzică în teatru. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Angela Páskuy, Claudia Stühler, Adrian Prohaska și Jenö Major. Traducerea textului din limba română în limba germană a fost asigurată de Beatrice Ungar. Acesta este cel de-al treilea spectacol montat de Èva Lábadi, la Sibiu, după „Da Yang și Prințesa Da Yin” și „Povestea celor trei purceluși... care sunt patru!”.

Accesul publicului la oricare din evenimentele teatrului se face în limita locurilor disponibile, pe baza biletelor puse în vânzare atât online prin teatrulgong.ro, cât și la sediul Agenției Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00, iar duminica de la 10:00 la 14:00. Prețul unui bilet la spectacol este de 9 lei, tarif unic.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus