X
Semnaturi Alianata UN OM Sibiu

Alianța electorală UN OM, înregistrează un succes neașteptat la Sibiu

COMUNICAT DE PRESĂ­ Alianța electorală UN OM

Voluntarii echipei de campanie a candidatului Mircea Diaconu, coordonați de Traian Stoiță (ALDE) și Gheorghe Vintilă (Pro România), reușesc în aceste zile să adune un număr neașteptat de semnături din partea sibienilor pentru candidatura domnului Diaconu.

În corturile amplasate în municipiu poposesc oameni care își exprimă interesul și bucuria de a susține un candidat diferit, un om simplu și creativ, pentru ROMÂNIA!

Vă așteptăm alături de noi! Cu Mircea Diaconu, pentru o Românie demnă!

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

10 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  maria

  uimirea vine din faptul ca sibienii voteaza cu un neamt care isi vinde tare …deci la sbiu nu au crezut ca vor avea asa succes…dar si eu sibianca..care am si lucrat cu acest individ ii indemn pe toti la o schimbare – un om simplu ..votati unul de-al nostru

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   @maria

   Faptul ca esti sibianca nu-i o garantie ca ai dreptate!Sunt atatia sibieni care bat campii.Erai de mai multa de incredere daca nu-ti vedeam scrisul si mai ales,daca nu-ti stiam modul de gandire!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mircea Diaconescu

  Cheia de 14 a acestui succes fulminant este tocmai Traian Stoita!Ati vazut rezultatul exceptional obtinut de ALDE in precedentele alegeri?Tot el le-a coordonat!Iar succesul neasteptat(nerecunoscut din modestie!) este ca in primele doua zile au obtinut 3(!!!) semnaturi iar in urmatoarele numarul lor s-a dublat!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alianta Un Gândac

  Hopa…s-o trezit demintatea din furunculul politic numit ALDE si a mai facut un cap… acest ilustru bugetar de lux, Mircea Diaconu.

  In 2019 ajungem sa avem la prezidentiale candidati ca Viorica, Diaconu si acel vierme Cumpanasu…. toate emanatii urat mirositoare ale ciumei rosii, putreda si gangrenata ca intotdeauna dar mai slaba ca oricand si mai disperata.

  Incearca aceleasi manevre ca in anii 90, anii de glorie… umplerea scenei politice cu personaje grotesti, care sa faca scandal, in timp ce ei continua sa fure si sa domine.
  Sa speram ca s-au trezit romanii si e pe bune, sa scape Romania odata de aceste dejectii ale mahalalelor, scolilor false si puscariilor, numite PSD, ALDE, ProRomania si acolitii. Parca s-a varsat o hazna peste tara asta, din nou.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Iooo

  “un aceste zile să adune un număr neașteptat” Un numar neasteptat de multe sau de putine? :) Daca nunt neasteptat de putine, ma gndesc ca sunt doua semnaturi, avand in vedere ca nu se mentioneaza numarul semnaturilor in comunicat. Daca sunt neasteptat de multe, poate ca ar fi cazul sa se opreasca din adunat, ce rost are sa strangi mai multe semnaturi decat ai nevoie :)

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact