X
sofer

Șofer filmat pe contrasens pe autostrada Transilvania

Un șofer a fost filmat circulând pe contrasens pe audostrada Transilvania, între Turda și Câmpia Turzii, în județul Cluj. Imaginile au fost postate pe Facebook și au atras zeci de comentarii și sute de distribuiri, informează MEDIAFAX.

Filmul în care apare mașina care rula pe contrasens, pe autostrada A3, între Turda și Câmpia Turzii, a fost făcut de un șofer care se deplasa regulamentar, pe celălalt sens și a fost postat pe Facebook.

În imagini se vede cum mașina se deplasează cu viteză pe contrasens.

Postarea a atras repede zeci de comentarii și sute de distribuiri.

În ultima perioadă, tot mai mulți șoferi au fost filmați pe contrasens pe autostrăzi. În cel mai recent caz, de la mijlocul lunii august, șoferul care a filmat o mașină pe contrasens pe A3, București-Ploiești, a sunat și la 112.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Autostrazi Incomplete

    Autostrazi fara camere…. ca mafiei de la putere nu-i place sa fie supravecheata, in cazul in care vreo beizadea face ceva sau contrabanda. Nu conteaza ca se intampla lucruri ciudate, ca sunt oameni cu permise luate pe spagi care nu stiu nici sa scrie si sa citeasca… doar tot ai lor sunt si aia.
    Cu astia la putere, Romania a putrezit in 3 ani, cat in 100.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact