X
politia1

VIDEO-Mai rău ca-n India: Polițiștii sibieni au prins 12 oameni într-o mașină

Polițiștii Serviciului Rutier pe DN 7 au găsit într-un autoturism care tracta o remorcă 12 pasageri, mergând în Vâlcea. Conform legislației rutiere în vigoare, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei.

Polițiștii rutieri aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN 7 au oprit pentru control în trafic un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism ce tracta o remorcă. În urma verificărilor efectuate au fost surprinși să constate că șoferul transporta 12 pasageri.

Consecințele unei astfel de atitudini pot fi extrem de grave, în contextul lipsei de siguranță la care s-au expus pasagerii și particularitățile de drum existente pe DN 7. Este un drum național cu trafic ridicat, cu succesiuni de curbe periculoase și risc rutier ridicat față de alte segmente de drum.

Conform legislației în vigoare, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 870 de lei pentru transportarea mai multor persoane decât numărul de locuri stabilit în certificatul de înmatriculare. Polițiștii nu le-au permis continuarea deplasării. Intenția lor era să ajungă în județul Vâlcea.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  “VIDEO-Mai rău ca-n India: Polițiștii sibieni au prins 12 oameni într-o mașină” … nu erau intr-o masina .. erau intr-o remorca tractata de o masina .. e cu totul altceva . Dar deh .. acel titlu m-a facut sa citesc acest articol :) Daca scriai ca erau intr-o remorca , nici nu ma oboseam sa deschid articolul pentru ca asa ceva am mai vazut .

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Tara lui Pinalti

  Stati asa ca e pe cale sa dea psd-ul o lege anti tiganie, astfel incat in asemenea caz, tiganii vor amenda politistii, ca i-au discriminat.
  E jale cam cum sta treaba in fiefurile mafiei, sub carpati….jale e putin spus.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact