Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

”PlăteșteCâtArunci”: Întâlnire cu sibienii din zonele Hipodrom, Calea Cisnădiei și Cireșica

”PlăteșteCâtArunci”: Întâlnire cu sibienii din zonele Hipodrom, Calea Cisnădiei și Cireșica

Sibienii care locuiesc în zonele Hipodrom, Calea Cisnădiei și Cireșica sunt invitați luni după-masă la o întâlnire cu reprezentanții SOMA SA, ADIEco Sibiu și cei ai Primăriei Sibiu, în cadrul campaniei ”PlăteșteCâtArunci”.

Vino între orele 16:00 – 20:00 pe Calea Cisnădiei, nr. 86 (în fața complexului alimentar) și spune-ne orice neclaritate ai legată de colectarea selectivă a deșeurilor și garantăm că vei pleca lămurit.
 
Taxe, pubele colorate, grafic de colectare, care se pune unde și de ce? Avem răspunsuri pe înțelesul oricui.
În plus, supereroii Mărie-Hârtie și Miticlă abia așteaptă să se joace cu copiii, pentru care au o mulțime de cadouri și surprize. Caravana ”PlăteșteCâtArunci” a ajuns vara aceasta în toate localitățile din zona Sibiului unde se implementează colectarea selectivă a gunoiului. Venim cu răspunsuri clare la orice nelămurire ai legată de modul în care se strânge și reciclează gunoiul.
“Plătește pentru cât arunci“ este o inițiativă adoptată la nivel național cu scopul de a determina populația să colecteze selectiv deșeurile, astfel încât România să se încadreze în obligațiile pe care și le-a asumat în fața Uniunii Europene. În localitățile din Zona 1 a județului Sibiu, în urma implementării principiului “plătește pentru cât arunci“, taxa de salubritate pe care o plătește fiecare gospodărie se transformă în abonament.
O campanie Soma SA și ADI Eco Sibiu, organizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu.
În următoarea săptămână caravana ”PlăteșteCâtArunci” va ajunge garantat în toate cartierele din Sibiu pentru a sta de vorbă cu toți sibienii interesați. Urmărește-ne și află când sosim în vecinătatea ta!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus