X
fodor

Primarul Sibiului, cu ocazia deschiderii noului an școlar: ”Suntem pregătiți să premiem rezultatele bune”

Primarul Sibiului, Astrid Cora Fodor, declară la început de an școlar că infrastructura educațională este primenită în parte și că alte mari lucrări sunt în desfășurare.

În această dimineață, mesajul a fost postat pe pagina oficială a orașului și s-a adresat în primul rând elevilor, pe care i-a încurajat.

„Dragi elevi, la începutul unui nou an școlar vă transmit un mesaj de motivare din partea administrației orașului, cea care răspunde pentru condițiile din clădirile în care faceți cursuri. Sper să vă bucurați de toate îmbunătățirile pe care le-am făcut în sălile de clasă și în curțile școlilor pentru ca voi să aveți condiții bune de studiu. În egală măsură, ca în fiecare an, suntem pregătiți să premiem rezultatele bune la învățătură și performanța la olimpiade. De voi depinde să profitați de toate acestea pentru a vă pregăti cât mai bine pentru un viitor care o să vă provoace din toate punctele de vedere. Spor la învățătură!”, a declarat Astrid Fodor.

Primarul s-a adresat și părinților acestora, cărora le-a transmis că Primăria Sibiu este un partener, care investește în educația copiilor. „Stimați părinți, în Primăria Sibiu aveți un partener, unul care investește în educația copiilor, la fel ca dumnevoastră. Am reușit în ultimii ani să creștem confortul și siguranța în școli și nu ne oprim aici. În unele școli sunt în desfășurare lucrări mari de extindere și modernizare a clădirilor care vor continua și în timpul anului școlar. În ciuda disconfortului temporar, știu că veți înțelege că rezultatul final va merita și va fi în folosul copiilor”.

Nici profesorii unităților de învățământ din Sibiu nu au fost uitați,  motivându-i prin performanțele pe care le-au avut elevii datorită lor.

„Stimați profesori, mult succes în noul an care vă va aduce multe provocări, dar și multe satisfacții, pentru că elevii sibieni au dovedit că sunt printre cei mai buni din țară!”, a adăugat aceasta.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ion

  Super babaciune, hai sa vedem cum v-ati pregatit ? Cu ce sunt dotate scolile !? Sper sa existe creta in clasa ! Despre proiectoare, tabla magnetica, harti interactive etc…, sa ne cumparam daca vream sa fim la moda !!!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cetățean

  Sala de sport la Școala Nicolae Iorga??? Numai efortul copiilor și al părinților mai fac ca aceasta școală să aibă rezultate bune.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  mathias

  Doamna Fodor,

  Vestita scoala 4 e varza, parintii sunt obligati sa cotizeze din greu mai ales la clasa pregatitoare (covor, caiete, dvs. reparatii pt. sala de clasa) ce vorbiti dvs. de investitii ?

  Jalnic – parca scoala este gratutita sau nu ????

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un pedagog de scoala ... de cartier

  Rezultatele le premiaza parintii cu telefoane de ultima generatie, matale si primaria ocupati-va de gospodarirea orasului si de dotarea scolilor…

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  roxana

  Doamna primar de ce la sc 18, clasele a 6 a au program de dupa amiaza? Am inregistrarea in care ati spus ca nu veti da voie directorului sa faca acest lucru. Si totusi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact