X
foto Poplaca 1

Bogdan Trif, ministrul Turismului și președinte al PSD Sibiu, la deschiderea anului școlar în comuna Poplaca

Comunicat de presă

Mă bucur că fac parte dintr-un guvern care a mărit semnificativ salariile cadrelor didactice, iar acum, cei care lucrează în învățământ beneficiază de salarii decente în comparație cu perioada PDL/PNL, când salariile dascălilor și ale personalului auxiliar au fost tăiate dramatic. În calitate de ministru al Turismului mă bucur că, împreună cu echipa guvernamentală, am reușit ca toții angajații din învățământ să beneficieze de vouchere de vacanță, în valoare de 1450 de lei/persoană, astfel încât să-și petreacă concediile în România și să redescopere frumusețiile țării noastre. Actualul guvern a alocat an de an, atât prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), cât și în mod direct prin administrațiile publice locale, fonduri pentru reabilitarea și modernizarea instituțiilor de învățământ.

I-am felicitat, atât pe primarul comunei Poplaca, Vasile Budin cât și pe cadrele didactice pentru devotamentul lor și pentru felul în care arată școala din Poplaca, pentru curățenia impecabilă, pentru ordinea din școală, dar și pentru dotările laboratoarelor. Și în acest caz se adeverește proverbul ”omul sfințește locul”.
După aproape trei ani de zile m-am reîntâlnit cu elevii care au câștigat un concurs pe teme ecologice organizat la nivel național și care au primit, pentru școala lor, 15 laptopuri oferite de instituția pe care o conduceam la vremea respectivă, Garda Națională de Mediu.

Le urez tuturor copiilor ca în acest an școlar să obțină rezultate maxime, iar atunci când lucrurile nu sunt ies întocmai cum își doresc, să devină mai ambițioși, să meargă înainte cu capul sus și să fie învingători în viață.

 

Bogdan Trif, Președinte PSD Sibiu și Ministru al Turismului

foto Poplaca 2 foto Poplaca 3 foto Poplaca 1

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Zinco

  Cat limbaj de lemn pentru Trifulica asta! Parca ar fi Cuvantul tovarasului Nicolae Ceausescu la deschiderea anului scolar, anumite pasaje jur ca sunt decupate din plenarele de dinainte de 1989. Nu poti scoate hotul si comunistul dintr-un PSD-ist, oricat ai incerca!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  noi2

  Cum draq sa incepi deschiderea unui an scolar dedicat elevilor cu o denigrare ”Mă bucur că fac parte dintr-un guvern care a mărit semnificativ salariile cadrelor didactice, iar acum, cei care lucrează în învățământ beneficiază de salarii decente în comparație cu perioada PDL/PNL, când salariile dascălilor și ale personalului auxiliar au fost tăiate dramatic”

  Eu l-as fi scuipat in fata….pacat ca nu am fost acolo

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Un nebugetar care "va iubeste"!

  Chiar si cu salariile taiate dramatic de altii si fara voucherele de vacanta bugetarii(deci si profesorii!) traiau cu mult mai bine decat astazi.Iar despre nebugetari si mai ales despre pensionari nici nu mai vorbesc.Doresc ca tot binele pe care spuneti ca l-ati adus bugetarilor sa se intoarca inzecit asupra voastra.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact