X
cinema

CINE GOLD, cel mai nou cinema al Sibiului, face angajări

CINE GOLD a început deja pregătirile pentru marea inaugurarea din Festival mall, programată pentru noiembrie, și face angajări în această perioadă.

Cel mai nou și modern cinematograf al Sibiului caută să angajeze casier, supraveghetor sală și proiecționist, se arată într-un anunț postat pe portalul de job-uri Magnetcv.ro.

Cei interesați trebuie să știe cinematograful oferă un pachet salarial atractiv, bonusuri, oportunități de promovare, vouchere la film, program flexibil, transport asigurat după ora 22.00 și suport din partea unei echipe prietenoase.

În paralel, pentru a putea completa experiența de care se pot bucura spectatorii, alte două firme – care oferă servicii conexe cinematografului, fac angajări în această perioadă. Este vorba despre Narcoffe Roasters, care angajează barista și ajutor de bucătar, precum și Mara Mura, care angajează cofetar barman, ospatăr și lucrător comercial.

Reprezentanții NEPI au anunțat săptămâna trecută că noul mall al Sibiului se va deschide oficial în data de 14 noiembrie, motiv pentru care majoritatea chiriașilor au început deja să facă angajări și să se pregătească de inaugurare.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact