Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Dat afară de FC Hermanstadt, Juvhel Tsoumou va semna cu FCSB

Dat afară de FC Hermanstadt, Juvhel Tsoumou va semna cu FCSB

Oficialii echipei de fotbal FCSB anunță în presa centrală că jucătorul dat afară recent de FC Hermannstadt, Juvhel Tsoumou, a convins și va rămâne la echipa bucuresteană.

”Mai avem verificarea medicală, cea sportivă s-a încheiat. Am zis că e bine pentru toată lumea să îl vadă pe Tsoumou în această perioadă. Ce importanță are motivul pentru care a fost dat afară de la Hermannstadt? Detectivi particulari nu suntem.

Cât timp, din punct de vedere sportiv, dă satisfacție și are clauze legate de viața extrasportivă, suntem protejați. S-a prezentat destul de bine la pregătire. Antrenorii au fost mulțumiți. Zilele următoare vom semna un contract”, a spus Narcis Răducan, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.
Congolezul Tsoumou va semna o înţelegere pe un an, cu opţiune pentru alţi doi ani, iar salariul său va fi sub media echipei, medie care se ridică la aproximativ 10.000 de euro pe lună, informează Digisport.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Canaris

Acum 4 ani

A fost unul din putinii jucatori buni de anul trecut....Cabuz,Matel,Tatar,el...
Raspunde

Obadele

Acum 4 ani

Chiar nu mai avem tineri in tara asta sa joace fotbal... sau cel putin nu putem aduce oameni din Europa ci nu africani ?! Pe bune ?!... Nu inteleg und ee placerea de a-ti sustine o echipa formata din africani, pe care sa scrie numele orasului tau !!! E absurd, stupid si jenant...
Raspunde

Ciuciu

Acum 4 ani

"Chiar nu mai avem tineri in tara asta sa joace fotbal" Nu mai sunt, tineretul se joaca cu smartfonul si cauta prieteni pe FB
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus