X
70155947_2441198642661250_2716117333507571712_o

Fostul șef al Casei Corpului Didactic s-a înscris în PNL. ”Completăm echipa cu un profesionist cu experiență”

Liberalii sibieni anunță înscrierea în partid a lui Alexandru Dumbravă, cel care a fost înlocuit de la șefia Casei Corpului Didactic Sibiu cu un consilier local PSD chiar în anul în care instituția a reușit să obțină cele mai bune rezultate din țară. În 2019 a câștigat proiecte europene de milioane de euro, benefice în formarea viitorilor dascăli sibieni. După ce a fost evaluat nesatisfăcător de către o comisiei a Ministerului Educației Naționale, i-au fost respinse și contestațiile. În locul lui a fost numit un profesor de sport, reprezentant al partidului de guvernământ. ”Profesorul Alexandru Dumbravă va participa la eforturile noastre de a ridica nivelul Educației, eforturi demonstrate atât în Parlament prin propunerile inițiate de Raluca Turcan, președintele organizației noastre, cât și la nivelul Administrației Prezidențiale prin Proiectul România Educată inițiat de președintele Klaus Iohannis. PNL își completează, astfel, echipa cu un profesionist cu experiență, recunoscut și apreciat”, anunță liberalii într-un comunicat de presă.

Alexandru Dumbrava a fost director de școală, director al Casei Corpului Didactic Sibiu, a participat ca manager de proiecte în mediul privat și s-a implicat în activități ale organizațiilor societății civile. A avut o contribuție esențială în implementarea de programe vizând accesul la educație al tinerilor din comunitățile dezavantajate, a participat la proiecte POSDRU și POCU având drept beneficiari peste 1500 de copii din județul Sibiu și peste 600 de cadre didactice din județele Sibiu, Cluj, Iași și Mureș. De asemenea, a fost premiat la Gala EduManager pentru concepte inovative de formare a cadrelor didactice și a coordonat patru proiecte Erasmus în ultimii trei ani. A susținut proiectul România Centenar prin care instituții și dascali din România, Republica Moldova și Ucraina au dezvoltat legături comune.

După plecarea lui Dumbravă, la șefia CCD Sibiu a fost numită Claudia Mery Simtion, consilier local în municipiul Sibiu și fost inspector școlar general al județului.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

11 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dancp2

  ce poza frumoasa!
  o moldovanca din botosheni care se da sibianca_FAKE NEW=
  si sibiaenii adevarati stau si pupa mina pdl isrtei actual pnliste
  in botoshani paote dedea de mincare la iite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  asta nu e PNL SIBIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  filip

  Altul care s-a nascut director si nu poate sa fie decat director. Oare nu este tocmai cel care a pus toti profesorii sibieni sa-si plateasca cursurile de dezvoltare profesionala desi a obtinut o suma impresionanta pe fonduri europene?
  Un om care face atata taraboi si se lamenteaza atat de mult pentru un post pierdut pe bune sau nu, nu-mi inspira incredere.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Dumbrava

   Faptul ca am refuzat posturi de director si m-am intors la ore, arata ca pot trai si fara a fi irector, desi am castigat un concurs cu contracandidati….si nu am primit cadou postul, cum faceti voi, pds-istii. Cursurile platite prin proiecte sunt gratuite doar pentru grupul tinta , adica profesori din scolile desemnate de guvern ca fiind eligibile. Dupa ce i-am luat pe toti din Sibiu, eligibili, am trecut si in alte judete pentru a putea face grupul tinta minim. Iar la foarte multi profesori, cursurile le sunt decontate de catre scoli. Si mai sunt si din cei care refuza sa faca cursuri, chiar si gratuit. Multumesc

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    B.Utoru

    După cum scrii (fără diacritice, fără semne de punctuație, chiar agramat), nu ești un exemplu de profesor competent. Nu știu ce specialitate ai, dar pe mine m-ai dezamăgit, man!

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    filip

    M-ai catalogat drept PSD ist fara sa stii nimic despre mine :). Cine te critica sau nu este de acord cu tine, nu este automat PSD ist :).
    Nu stiu nici de unde ai tu conostinta cate posturi am primit eu cadou sau cate am castigat prin concurs cu contracandidati. Eu daca am criticat ceva, am criticat in conostinta de cauza. Tu faci presupuneri rautacioase.
    Ideea este ca din modul tau de actiune, de exprimare, este vizibil ca esti un oportunist, rautacios care te inscrii foarte bine pe tiparul celor care conduc azi fie ei de la PSD sau cei care sunt imbracati in galben…PNL.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Vlad

  Individul este cunoscut mai ales pentru ca este sluga perfectă pentru potentații zilei,rapacitate ( a se vedea declarația de avere, și care nu prea e completa, și chiar și așa, as vrea sa vad cine își poate permite din leafa de profesor asemenea imobiliare), iubitor de excursii (Pe banii altora) și multă gargara patriotica.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Dumbrava

   Draga Vlad, sau care ti-o fi numele, te invit la o cafea sa imi spui cu subiect si predicat ce potentati ai zilei cunosti, si sa imi arati cum se poate sa fii sluga perfecta. Banuiesc ca tu ai experienta. Daca as fi avut si eu experienta ta, nu as mai fi fost dat jos, de doua ori, cu examen luat, ci probabil mi-as fi ingrosat obrazul si as fi semnat adeziunea aceea nenorocita. Faptul ca nu am facut-o si ca, acum, sunt demis, arata cat de proasta sluga pot fi, incat potentatii zilei, stapanii pamantului si ai sufletelor, sa fie nemultumiti de mine si sa ma alunge departe de ei. Iar la avere, banuiesc ca oricine, nefumator, nebautor, etc…adesea cu doua joburi, muncind cate 12-16 ore /zi, isi permite sa faca 1-2 credite pe 25 de ani, asa cum am zi eu, si, in loc sa plateasca chirie, sa plateasca rate. Este simplu si normal, intr-o lume normala.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Dumbrava

   PS…uitasem, te astept si pe tine la urmatoarea excursie….la cat de ieftine incerc sa le gasesc, chiar si tu ti-ai permite. Cat despre patriotism, banuiesc ca nu stii ce este acesta si nici nu vei descoperi vreodata.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Dumbrava

   Draga @@@, informatiile tale sunt total gresite si vin din prisma viziunii tale deformate despre tot ceea ce inseamna normalitate, demnitate, respect, viata decenta si libertate de exprimare. Eu semnez cu numele si pot oricand sa sustin ceea ce declar. Banuiesc ca la tine nu exista taria de a iti arata numele. Asemenea partidului pe care probabil il reprezinti, esti doar o fantoma care improasca cu noroi.

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    @@@

    Draga dle profesor, daca as intra intr-o polemica si eu as semna cu numele complet, asa prefer sa raman incognito. Eu stiu ca profesionistii isi vad de profesie, inscrierea intr-un partid de cele mai multe ori e o rampa de lansare spre nebanuite functii si avantaje… mai stiu un cadru didactic carev a fost elibrat din functie, dar n-a facut atata tam-tam… in viata nu poti numai sa castigi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact