X
autobuze noi Tursib traseu (8)

VIDEO Au furat peste 14.000 de dolari într-un autobuz în Sibiu. Victima s-a împăcat cu hoții, iar aceștia sunt liberi

Polițiștii au depistat trei bărbați care au comis un furt într-un autobuz Tursib din Sibiu. O femeie a fost deposedată de peste 14.000 de dolari, iar după ce hoții au fost prinși de oamenii legii, aceasta s-a împăcat cu autorii infracțiunii.

Potrivit IPJ Sibiu, furtul s-a produs pe data de 6 septembrie, în jurul orei 9:50, în felul următor: „un bărbat în vârstă de 50 de ani, domiciliat în București, împreuna cu o persoană de sex masculin a cărei identitate a rămas până în acest moment al anchetei necunoscută, a ajutat la comiterea cu intenție și în mod activ a unei infracțiuni de furt din poșetă, constând în aceea că s-a postat între victimă şi ceilalţi călători, asigurându-se astfel că nu observă nimeni momentul în care un alt bărbat (în vârstă de 30 de ani, domiciliat în București) comite infracțiunea de furt”.

A doua zi, polițiștii Biroului Investigații Criminale, cu sprijinul Secției 7 Poliție București și Biroului Flagrant de la Brigada de Transport Public București, au reușit identificarea și depistarea unor persoane bănuite că ar fi sustras dintr-o poșetă suma de 14.075$.

Reprezentnații poliției sibiene mai transmit că prejudiciul a fost recuperat în totalitate, însă hoții au fost eliberați după 24 de ore de la reținere, deși oamenii legii s-au pregătit să ceară arestarea lor preventivă.

„Din păcate, partea vătămată s-a împăcat cu autorii infracțiunii comise în dauna sa și nu mai are pretenții de natură civilă sau penală de la aceștia. În data de 7 septembrie, polițiștii de la investigații criminale au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului de 30 de ani, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Nici acest lucru nu mai este posibil, la expirarea celor 24 de ore bărbatul a fost pus în libertate”.

IPJ Sibiu mai regretă și faptul că, în ciuda resurselor umane și materiale investite pentru identificarea, depistarea și cercetarea acestei fapte, „există riscul ca acești indivizi să revină în stradă și să comită fapte similare. Mai mult decât atât, cei doi bărbați sunt cunoscuți cu astfel de preocupări”.

Poliția sibiană face astfel apel către toți cetățenii care pot oferi informații care să conducă la identificarea celui de–al treilea bărbat, să apeleze 0269/208211 – Poliția Municipiului Sibiu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

11 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Maigret

  Furturile din autobuzele Tursib sunt destul de frecvente. Camerele acelea tot nu funcționează ? Dacă da, de ce au loc mereu furturi ? Dacă nu, cine răspunde pentru asta ? E cam ciudat. Cei din conducerea orașului și județului au călătorit vreodată cu aceste autobuze, care la orele de vârf sunt destul de aglomerate ?

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  elena barbu

  …dar nu era mai bine sa nu-i mai prinda si hotii sa ramana cu dolarii.Cum sa te impaci cu niste hoti profesionisti si ei sa scape nepedepsiti.Prostimea romaneasca isi spune cuvantul.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Noi și domnii

  Poate că s- a pus presiune pe persoană respectivă să își retragă plângerea. ,iar procuratura ar trebui sa -si continue ancheta . Părerea mea că împăcarea nu trebuie luată în considerare ,daca vrei sa termini o treabă o termini …nu te faci numai că vrei sa anchetezi.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Valentin

  Ar trebui sa plătească persoana vătămată toată ancheta nu noi din bani publici și atunci sa vezi că nu se mai împacă nimeni când i vine o factura cu titlu executoriu

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Asaniciodata

  Oare numai daca o sa intre in locuinta celui care i a pus în libertate acela va intelege ce inseamna pericol social,? Ar tebui ca magistratii sa sustina cu cetatenii examenele de intrare în magistratură .

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cititescu

  Avem niste legi care sfideaza logica. Daca furtul e condamnabil, ce importanta mai are faptul ca “partile s-au impacat”?!! Mizand pe lasitatea, frica si “iertarea pacatelor” hotul va continua sa fure stiind ca de va fi prins, cu milogeala sau amenintari va obtine impacarea cu fraierul si scapa de rigorile legii! Si atentie: e vorba de hoti cunoscuti organizati in banda , prinsi de politie si eliberati!

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gheorghe Gheorghe

  Stau si ma uit la voi cum comentați despre oamenii care fura ca nu ce sa mănânce hotii pericol social? Nu oamenii ca si voi se descurcă si ei cum pot…pericolul social este la putere si ne conduce dar adevăratul este ca si voi iertați dar fara sa primiti nimic inapoi….macar femeia si a luat banii înapoi.. Ce era sa faca sa lase 14 mii de euro :))) sa bage un pericol social la puscarie:))))=))))….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact