X
Melescanu

Al doilea om în stat, între membru ALDE și pion al PSD

Comunicat de presă

Personajul pe care l-am urmărit azi în plenul Senatului, alesul care reprezintă un produs al traseismului politic și al Serviciilor, a reușit să ofere un exemplu de lipsă a demnității, a responsabilității și a cuvântului politic.

Acum, cred că fotoliul de președinte al Senatului nu mai reprezintă o demnitate, ci o rușine care ne pune mari semne de întrebare tuturor. Un politician de vârsta domnului Teodor Meleșcanu a reușit, iată, să ofere un contra-exemplu tuturor tinerilor care îndrăznesc să își ofere energia pentru o viziune sănătoasă și prosperă.

Existând posibilitatea ca acest om să conducă vreodată România, mă întreb interesele cui le va servi și cum va fi reprezentată țara noastră de un om care transformă apartenența politică într-un PFA.

Condamn acțiunile domnului Meleșcanu în numele organizației sibiene, cu rugămintea de a nu mai declara că este membru ALDE, întrucât astăzi a reușit să creeze o lovitură negativă de imagine acelor care promovam valorile liberale, in cadru acestui partid.

Presedinte ALDE Sibiu,

Ovidiu Gheorghe Tocaciu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact