X
masina politie accident (13)

Polițiștii găsesc hoții, iar aceștia sunt iertați de victime. Un nou furt de valută în Sibiu

„Un alt furt soluționat cu operativitate de polițiștii sibieni este urmat de împăcarea părților”, anunță Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Sibiu. Este al doilea caz după cel descris ieri, când trei bărbați au deposedat o femeie de 14.000 de dolari într-un autobuz Tursib, iar după ce oamenii legii i-au găsit pe doi dintre ei, victima a dat mâna cu hoții, aceștia scăpând de pedeapsă.

Astfel, ieri seara, în jurul orei 19:00, un tânăr sibian a sesizat prin apel 112 faptul că a fost deposedat de bunurile și banii pe care le avea asupra sa. Fapta s-a produs în stradă, într-un cartier din municipiul Sibiu, iar echipajul Poliției Municipiului Sibiu care a fost direcționat spre locul evenimentului a identificat victima și alte două persoane, pe care le-au condus la sediul poliției pentru continuarea investigațiilor.

„În urma cercetărilor efectuate și audierii persoanelor implicate, polițiștii au stabilit faptul că victima a fost abordată de către două persoane pe care le cunoștea, iar în urma unor divergențe și a unor neînțelegeri a fost deposedat de bunurile pe care le avea asupra sa, precum și de sumele de 200 euro și 180 de lei. Tânărul le-a declarat polițiștilor că nu a fost amenințat, lovit sau imobilizat în timpul deposedării, și nici nu s-a opus. S-a reușit recuperarea integrală a prejudiciului creat, care a fost restituit victimei. În cursul cercetărilor, părțile au ales să se împace, reclamantul nemaiavând alte pretenții”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact