X
Calin_Popescu_Tariceanu

Apocalipsa după Meleșcanu. Se desființează grupul ALDE din Senat

Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunţat astăzi că desființează grupul ALDE din Senat, iar Teodor Meleşcanu nu mai este membru al acestui partid. “Urmare a alegerii domnului Meleşcanu în funcţia de preşedinte al Senatului, în baza deciziei statutare din forurile ALDE, domnul Meleşcanu îşi pierde de drept calitatea de membru ALDE şi membru în grupul senatorial. Am făcut o adresă pe care am depus-o la biroul preşedintelui”, a afirmat miercuri, în plen, Tăriceanu, citat de Agerpres.

El a adăugat că grupul ALDE se desfiinţează pentru că nu mai are şapte membri care au fost aleşi pe lista aceluiaşi partid. “Vă rog să luaţi act de prevederea regulamentară şi să luăm act oficial de desfiinţarea grupului ALDE prin eliminarea domnului Meleşcanu. Vă anunţ că voi depune o notificare la biroul preşedintelui Senatului. Va trebui să luaţi act şi de acest lucru. În momentul de faţă trebuie să atrag atenţia că trebuie reconfigurat Biroul permanent, întrucât domnul Meleşcanu nu are calitatea de membru ALDE şi dumneavoastră l-aţi ales şi aţi vrut să-l pontaţi ca membru ALDE. Vor trebui recalculaţi coeficienţii şi funcţiile care trebuie alocate fiecărui grup”, a afirmat Tăriceanu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Tocana de Viermi

  Partidul expiraceanu si ciuma psd au condus spre haos Romania, iar acum au decis sa arunce vina unii pe altii… unii se tin de scaune, iar altii incearca sa se reinventeze.
  Sunt aceeasi mizerie, iar despre acesti indivizi, numai cuvinte de scarba se pot spune. Melescanu, un slugoi al cauzei comuniste apoi mafiote, Tariceanu, un individ care spala bani prin zeci de conturi…. ce sa poti spune despre asa ceva.
  Ciuma sau alte molimi e prea frumos pentru ei… sunt niste dejectii pur si simplu, alde si psd.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact