X
dan barna sibiu

Dan Barna: Sibiul este în top 3 după numărul de semnături în susținerea candidaturii la prezidențiale

Peste 11.000 de sibieni au semnat pentru candidatul alianței USR-PLUS, Dan Barna, pentru alegerile prezidențiale. Alianța a reușit să strângă ieri cele 200.000 de semnături necesare înregistrării candidatului.

„Vreau să le mulțumesc sibienilor pentru suportul pe care ni l-au dat. Sunt semnături strânse din ușă în ușă, din om în om, din gospodărie în gospodărie, stând de vorbă cu oamenii. Semnăturile sunt datorate bunei colaborări dintre USR și PLUS pe care o avem în județul Sibiu. Până duminică încă mai strângem semnături, pentru a avea o marjă suficientă de validare”, a declarat Adrian Echert, președintele filialei județene a USR.

La conferința de presă de azi, organizată în fața Parcului ASTRA, Echert a fost însoțit de Raul Apostoiu, reprezentantul PLUS în Sibiu. „Sibiul a dat de-a lungul timpului multe personalități politice la conducerea țării Este timpul să mai dea încă una. Avem nevoie de susținerea românilor, pentru a produce schimbarea pe care o dorim cu toții”, a spus acesta.

Candidatul USR-PLUS la prezidențiale, Dan Barna, a venit azi la Sibiu în cadrul caravanei de strângere de semnături în susținerea candidaturii sale. Acesta urmeaă să aibă o întâlnire cu oamenii în Piața Cibin, după care va pleca în județul Hunedoara. „Sunt în camapania de strângere a semnăturilor de 3 săptămâni. Sibiul este în top 3 după numărul de semnături. Este, evident, o bucurie personală fiind acasă să am ocazia să mă adresez sibienilor. Am fost în 23 de județe până acum. Există în România o dramatică nevoie de schimbare pe care oamenii o spun la fiecare interacțiune. Ei spun că așteaptă ca tânăra generație să se implice, să vină o nouă clasă de politicieni, care să schimbe situația pe care ei o percep ca fiind una care nu mai poate continua. Mesajul meu este unul clar: trebuie să schimbăm România, să redevină o țară în care tinerii vor să trăiască. Faptul că liceenii vor să plece, că numai anul trecut aproape 200.000 de oameni au plecat permanent din țară, ne arată cât de jos am ajuns noi ca țară. E nevoie de o schimbare a felului în care vedem viitorul. De aceea, avem acest mesaj de campanie „Fericiți în România”. Acest moment este acum, nu peste 5 sau 10 ani, pentru că e prima dată după 30 de ani când există o generație care nu mai are o legătură cu vechea generație politică, este una care s-a reactivat politic”, a declarat Dan Barna la conferința de presă.

Acesta a mai spus că alianța optează pentru alegeri anticipate și că a făcut apel la partidele „care se consideră de opoziție” să accepte acest lucru.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  „Vreau să le mulțumesc sibienilor pentru suportul pe care ni l-au dat. Sunt semnături strânse din ușă în ușă, din om în om, din gospodărie în gospodărie” … azi o tras unu de mine ca sa ma duc sa semnez .. si spun ca a tras de mine .. ma refer la propriu . M-a tras de mana incercand sa imi explice treaba aia cu gaina si ouale de aur si nu mai avea mult si semna el in locul meu :)) Aia din PSD fac la fel acolo langa Doner Kebab pe Balcescu .

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  gigi contra

  Da.. poate ati vrut sa spuneti fericiti cei saraci cu duhul care nu inteleg manevrele politice, care nu-si dau seama ca toti politicienii nu se gandesc decat la interesele lor si nu-i intereseaza ce se intampla cu cetatenii tarii… hai, noroc si la mai mare ca de noi va fi tot vai!

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact