X
WhatsApp Image 2019-09-11 at 20.30.50

Întâlnire cu sibienii din Lazaret și Gușterița, joi după-masă

Sibienii din cartierele Lazaret și Gușterița sunt așteptați joi după-masă la o întâlnire cu reprezentanții SOMA SA, ADI Eco Sibiu și cei ai Primăriei Sibiu, în cadrul campaniei ”PlăteșteCâtArunci”.

Vino între orele 16:00 – 20:00 pe Calea Gușteriței nr. 15 (lângă biserică) și spune-ne orice neclaritate ai legată de colectarea selectivă a deșeurilor și garantăm că vei pleca lămurit.
 
Taxe, pubele colorate, grafic de colectare, care se pune unde și de ce? Avem răspunsuri pe înțelesul oricui.
În plus, supereroii Mărie-Hârtie și Miticlă abia așteaptă să se joace cu copiii, pentru care au o mulțime de cadouri și surprize. Caravana ”PlăteșteCâtArunci” a ajuns vara aceasta în toate localitățile din zona Sibiului unde se implementează colectarea selectivă a gunoiului. Venim cu răspunsuri clare la orice nelămurire ai legată de modul în care se strânge și reciclează gunoiul.
“Plătește pentru cât arunci“ este o inițiativă adoptată la nivel național cu scopul de a determina populația să colecteze selectiv deșeurile, astfel încât România să se încadreze în obligațiile pe care și le-a asumat în fața Uniunii Europene. În localitățile din Zona 1 a județului Sibiu, în urma implementării principiului “plătește pentru cât arunci“, taxa de salubritate pe care o plătește fiecare gospodărie se transformă în abonament.
O campanie Soma SA și ADI Eco Sibiu, organizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu.
În această perioadă caravana ”PlăteșteCâtArunci” ajunge garantat în toate cartierele din Sibiu pentru a sta de vorbă cu toți sibienii interesați. Urmărește-ne și află când sosim în vecinătatea ta!

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Nelutu

    In ziua de 10 septembrie am fost in cartierul Gușterita. Jur pe ce am mai sfînt ca nu voi mai merge çu masina în acest cartier! Rusine pentru primaria Sibiu ! Nici la Deveselu nu este asa asfaltul ! Și cica avem brad de Craciun… Sa va fie rușine, e putin spus. Daca eram primar ,nu ieseam din casa pîna nu era asfaltata str. PODULUI .RUSINE!!! Cu un singur E !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Anunțuri publice
  • Contact