X
mancare regiune gastronomica

Ca la mama acasă, la Bradu. Invitație pentru a redescoperi ”gastronomia țărănească”

Bucătari cu experiență și inventivitate, alături de producători locali tradiționali sunt actorii principali ai unui eveniment culinar organizat în satul Bradu la finele acestei săptămâni.

”Produc. Savurez. Mănânc” este numele proiectului în cadrul căruia sâmbătă, de la orele 11:00, în satul Bradu al orașului Avrig, sibienii și nu numai sunt invitați să participe la un eveniment culinar care își propune să redescopere deliciul mâncării tradiționale sănătoase. ”Ferme, stâne, grădini sau gospodăriile oamenilor din sat devin locații inedite pentru evenimente gastronomice în cadrul proiectului «Produc. Savurez. Mănânc». Un eveniment culinar cu preparate tradiționale locale începe în prima lună de toamnă. O primă întâlnire despre mâncare sănătoasă tradițională cu publicul, producători locali, bucătari. Nu divulgăm prea mult din meniu, dar vă așteptăm la o întâlnire gastronomică țărănească savuroasă cu demonstrații culinare, degustări în aer liber, într-un cadru rustic”, arată organizatorii evenimentului.
În ”Casa din Bradu”, situată pe strada Principală, la numărul 385, musafirii vor fi întâmpinați de chef Iacob Adrian, președinte al Asociației Sibiu Power Kitchen, și de chef Cristian Stoica, de la Phoenix Fine Art Cuisine, alături de partenerii lor, Marilena Durdun, Hortensia Mununar și Dan Raul Ștefu. Gazdele promit o demonstrație de gătit “ca la mama acasă”, într-un cadru familiar ce va readuce la viață tradiții uitate. Cei care doresc să participe, se pot înscrie urmând acest link. Intrarea este liberă.

Foto: arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact