X
fc hermannstadt fifa 2020

Cum sunt cotați jucătorii FC Hermannstadt în FIFA 20

Liga 1 este inclusă în premieră în unul dintre cele mai populare simulatoare de fotbal din lume, odată cu asta și echipa FC Hermannstadt.

FIFA 20 se va lansa la sfârșitul lunii septembrie, iar FC Hermannstadt a postat pe pagina oficială a clubului, o listă cu clasamentul jucătorilor.

Ei i-au menționat câțiva dintre cei mai bine cotați, precum: Viera – 68, Emanuel Novo – 64, Yazalde – 65 și Offenbacher – 64. Pe lângă aceștia mai sunt: David Caiado – 66, Kevin Rimane – 65, Jô Santos – 65, Sorin Bușu – 64, Romario Pires – 67, Cristiano Pereira Figueiredo – 67, Daniel Tătar – 62, Petrișor Petrescu – 62, Răzvan Dâlbea – 61, Lucian Dumitriu – 60, Debeljuh – 60, Raul Opruț – 59, Andrei Sîntean – 58 și Andrei Cordea – 57.

După ultimele transferuri făcute de sibieni, au pierdut jucători destul de bine cotați ca Dandea – 64, Tsoumou – 64, Mățel – 68 și Blănaru – 59.

Este o premieră pentru Liga 1 faptul că este inclusă după atâta timp într-un simulator de fotbal atât de important. De asemenea, impresionant este și că FC Hermannstadt a ajuns la acest nivel, la doar patru ani de la înființarea clubului.

Pasionații de jocuri vor putea testa jucătorii FC Hermannstadt începând cu data de 27 septembrie.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact