Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Dan Barna la TSTV: Următorul primar al Sibiului va fi primarul propus de USR Plus

Dan Barna la TSTV: Următorul primar al Sibiului va fi primarul propus de USR Plus

Aflat în plin turneu național de promovare a candidaturii la președinție, liderul USR, Dan Barna, a poposit miercuri în studioul Turnul Sfatului.

Am stat de vorba despre alegerile cu scântei din USR, despre scandalul interminabil de la București, despre Klaus Iohannis, dar și despre Primăria Municipiului Sibiu.

”Următorul primar al Sibiului va fi primarul propus de alianța USR Plus, n-am niciun dubiu legat de asta. Am mai multe nume în gând, dar întrucât avem procese interne de nominalizare, în momentul în care vom încheia aceste etape și vom avea un candidat, eu o să fiu primul care-l susține”, a declarat Dan Barna la TSTV.
Întreaga emisiune o puteți urmări mai jos:

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

23 comentarii

Radu

Acum 4 ani

Daca alegerile vor fi in 2 tururi, da sunt sanse. Altfel nu cred.
Raspunde

Isidor

Acum 4 ani

ce arogant! n-are gram de modestie... un pic de demnitate mai Barna, ti s-a spus sa nu candidezi la Presedintie ca n-ai sanse, ai candidat, ai facut rahatul praf, apoi i-ai mazilit pe contestatari, fara sa-ti asumi rezultatul extrem de prost obtinut. Fata de tine, pana si Dancila e mai umana... aia si-a asumat si valea; la gunoi. Dar tu esti perseverent: nu te lasi pana nu duci partidul sub 5%:)) Va pupa USR+ primaria Sibiu cand or necheza cucii si-or canta iepele
Raspunde

Der Konig

Acum 4 ani

Doamne fereste! Sigur, fata de actualul primar si actuala echipa, si un viezure ar fi mai bun, dar nici asa. De la USR nu am vazut altceva decat agresivitate, isterie, fuga de raspundere, lasitate, promovarea "oamenilor noi", care in fapt nu reprezinta mari valori, au grave probleme de educatie, cunostinte si bun simt. USR este o forma fara fond care are norocul imbecil de a profita de scarba tuturor fata de partidele traditionale, pe buna dreptate. Nu am auzit nici o strategie pentru Sibiu, de proiecte punctuale care se vor implementate. Va fi un circ cu posete in cap, tipic USR.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Un Sibian

Acum 4 ani

Dă-ne și nouă, dacă binevoiești, exemple de: - agresivitate și isterie - fugă de răspundere și lașitate - oameni noi nu reprezintă mari valori (carevasăzică sunt valori, dar nu sunt MARI valori) - probleme grave de educație, cunoștințe și bun simț Altfel, opinia ta este egal cu zero, nesusținută de nimic. Dacă tu asta ai văzut la deputații și membrii proeminenți ai USR-ului, atunci asta e dovada clară că faci parte dintr-un univers paralel. Mie mi-ai descris aici perfect PSD-ul și PNL-ul, nicidecum USR-ul. ”de la USR n-am văzut altceva decât... ”O generalizare crasă, de cea mai joasă speță. Sunt câteva uscături în USR, e adevărat, le numeri pe degetele de la o mână, dar deh, unii visează partide 100% perfecte, de parcă ar exista vreun partid în lumea asta perfect. Dacă ție ți se par oameni ca Vlad Alexandrescu (fost ministru al culturii în guvernul Cioloș, foarte competent pe perioada mandatului, dar pe mulți nu i-a interesat să-i urmărească activitatea), Florina Presadă, Claudiu Năsui, Cosette Chichirău, sau Dominic Samuel Fritz, ca să dau doar câteva exemple, atunci e clar că avem standarde mai ridicate decât țări ca Germania sau Franța, unde ai de ales între AfD, Frontul Național al lui Marie le Penn și un singur partid mai puternic, din ce în ce mai slăbit. Presupun că și acolo ai strâmba din nas mai ceva ca aici. Eu zic, când vin alegerile, să stați acasă și să-l așteptați pe Messia. Că e clar că USR-ul nu se ridică la înălțimea standardelor voastre. Încă n-ați înțeles că acum câțiva ani am votat Iohannis, azi Barna, peste 4 ani pe altul decât ei doi, mai bun decât amândoi, și tot așa. Până ajungem la unul aproape de ideal. Căci știi ce - ține-te bine! - niciodată nu va exista un președinte sau prim-ministru ideal.
Raspunde

Baba Novac

Acum 4 ani

Bai ce le analizezi tu, impresionant!
Raspunde

un sibian

Acum 4 ani

Forumul ori vine cu un candidat adevarat (si scapa rapid de "d-na Fodor") ori dispare din viata politica din Sibiu!!!
Raspunde

HOP

Acum 4 ani

acest domn ,prezice ca devine Presedintele tarii,ca Primarul Sibiului va fi de la USR, dar noi astia prosti ,da multi ,care trebuie sa-i votam ...nu stim nimic despre nou aparutii astia ,se birfeste ca-s impinsi din spate de ...nu ma intereseaza cine..sint curios sa stiu, ce vor face acesti.nou aparuti...doar sa umple niste fotolii ,nu- cred ca-s aia potriviti !
Raspunde

Un Dac Liber

Acum 4 ani

Vor fi inghititi de negura istoriei, la fel ca toate ciurucurile securiste zamislite de lovitura de stat din '89. Dar asta nu e un lucru bun deoarece, inainte sa dispara in uitarea vremii, acesti nou-aparuti vor contribui si ei (din prostie, necunoastere, naivitate, egoism, lacomie) la distrugerea orchestrata a Romaniei si a poporului roman.
Raspunde

Alzara 1918

Acum 4 ani

Dacă in loc de candidatura la Președinție ar fi optat pentru cea la Primaria Sibiului avea șanse consistente : PSD nu va conduce niciodată Sibiul , PNL a anunțat o candidatura conjuncturală ( de înțeles politic , chiar dacă a avut 48% ...) , FDGR este cam uzat după 20 de ani , mai ales in absenta lui Iohannis . După gafele dluiBarna din precampanie șansele FDGR s-au refăcut , chiar dacă încă nu s-au decis asupra candudaturii . Surpriza ar putea veni de la configurația Consiluilului Local unde supremația FDGR ( cu asistență PNL ) ar putea înceta . E posibil ca electoratul local să nu mai agreeze un consiliu mut , cu decizii doar la vârf , mai ales că nu mai au eficiența fostului primar ... Oricum , un pic de democrație nu strică !
Raspunde

Mirunela Perisoreanu

Acum 4 ani

Daca era Dan Barna presedinte, se ieftineau micii de la nea Gigi din Obor!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Anemona Vintilă

Acum 4 ani

Sa fim seriosi! Noi, sibienii votam exclusivi saşi! A vota români ar echivala cu a vota cu o entitate umană de nivel inferior!
Raspunde

dancp2

Acum 4 ani

romanii nu sint inferiori nimanui! asta este PROPAGANDA ANTIROMANEASCA XENOFOBA CARE NOI SIBIENII,SI EU SINT SIBIIAN SI NU VOTEZ SASII TAI EXcLUSIV jigodie neonmazista !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde

2cents

Acum 4 ani

Interesant ce usor poate dansul sa dizolve parlamentul si sa ne rezolve problemele grave din tara... Oare sa-l si credem?
Raspunde

eco

Acum 4 ani

Zero sansa pentru d-na primar si viceprimar chiar daca ar candida inpotriva unui cimpanzeu. Sunt foarte multe de spus in special despre lucrurile care nu se vad si putine despre care se vad. Parerea pe care o au este distorsionata grav, indusa de "lautari" si de "ciocoi". Aplecati urechea si prin alte parti ale presei si o sa vedeti realitatea crunta pe care o vedem toti.
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 4 ani

Va dati seama cit de jos a ajuns tara asta? Vom avea de ales intre Iohannis,Barna si Dancila.Singurele alegeri sub cele de anul asta sunt,in opinia mea,cele din 2000 cind in turul II s-au calificat Iliescu si Vadim.Se cheltuie carute,bascule de bani ,din bugetul tarii,legal fireste,pentru campaniile electorale ale unora care n-ar fi in stare sa administreze nici macar un bloc.Inainte de a-i vota intrebati-va:Am un bloc P+4.Din inchirierea apartamentelor vreau sa -mi asigur o renta.Cui as lasa pe mina administrarea blocului ?Daca raspunsul este ''lui X pentru ca fura mai putin'' stati acasa sau,daca votati,nu mai plingeti!
Raspunde

Ronald Schmidt

Acum 4 ani

USR+ egal neo marxism aka stanga progresista Nu mi doresc Sibiul sa devina un paradis al socialistilor, al LGBTQ istilor si climate changeistilor Nu multumesc!
Raspunde

Sibianul

Acum 4 ani

Oare cei care criticati actualul primar al Sibiului nu reprezentati cumva niste grupe de interes ? Nu cumva aveti afaceri proprii pe care nu le puteti promova din cauza integritatii actualului primar ?
Raspunde

Un Dac Liber

Acum 4 ani

Nu, nu reprezint niciun grup de interese. Integritatea nu e singura conditie pe care trebuie sa o indeplineasca un primar (cum e cazul dnei Fodor). Iti mai trebuie: vointa, inteligenta si perspicacitate, tenacitate, dorinta de a face ceva bun si bine, puterea de a te inconjura de oameni competenti, gandire inovatoare, gandire in perspectiva (viziune socio-politico-economica), si multe altele pe care nu am timp sa le enumar, fiindca nu lucrez la stat sisunt platit pentru cat fac, nu ptr cat promit ca fac!
Raspunde

///

Acum 4 ani

Ba da, toti avem afaceri,iar dna primar ne pune bete in roate! Tu nu te-ai saturat de sasi? Nu vrei sa vezi ce poate si un roman? Chiar suntem neam de sluga?
Raspunde

Gabriel

Acum 4 ani

Doamne Fereste !!! Alt hot de bani de la copii bolnavi !??? Nuuuuu
Raspunde

BOSS

Acum 4 ani

Ha ha ha , USR ?? Partid de Hoti Securisti si Combinatori !! Mai bine Fodorita decat gunoaie USR ISTE !!!
Raspunde

Negoescu

Acum 4 ani

e simpatic ce pot sa spun.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus