Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

De ce avem accidente pe DN 7? Sibian prins de poliție cu un număr record de infracțiuni

De ce avem accidente pe DN 7? Sibian prins de poliție cu un număr record de infracțiuni

Un sibian a fost prins ieri de Poliție conducând un moped neînmatriculat, fără a deține permis de conducere și în stare de ebrietate.

IPJ Sibiu anunță că în 12 septembrie, în cadrul activităților specifice desfășurate în trafic, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic un bărbat care conducea pe DN7, în localitatea Tălmaciu, un moped.

”În urma verificărilor efectuate polițiștii rutieri au constatat faptul că mopedul era neînmatriculat/neînregistrat iar bărbatul care îl conducea, un localnic în vârstă de 44 de ani, nu deținea permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice – 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.”, explică reprezentanții IPJ Sibiu, într-un comunicat de presă.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere (art. 335 alin. 1 Cod Penal), punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat (art. 334 alin. 1 Cod Penal) și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe (art. 336 alin. 1 Cod Penal).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 4 ani

Asta-i nimic! Sa vedeti cind apar haitele de trotinetisti ce masacre vor fi pe DN7...
Raspunde

S

Acum 4 ani

A, de aia avem accidente pe dn7, nu din cauza șoferilor de mașini?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus