X
girofar

Un sibian s-a trezit cu hoții la furat pe terenul lui. În cât timp a venit Poliția după ce a sunat la 112?

Un sibian s-a trezit ieri seară, aproape de ora 22:00, un mai mulți hoți veniți la furat cu căruța pe terenul lui.

Bărbatul, care locuiește în Valea Viilor, a sesizat prin SNAU 112 faptul că pe terenul său agricol se află un atelaj hipo în care mai multe persoane încarcă produse agricole.

În câteva minute la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul Postului de Poliție Valea Viilor, atelajul hipo suspect fiind depistat pe DJ 142G, deplasându-se spre localitatea Motiș.

”În atelajul hipo, polițiștii au identificat 3 persoane de sex masculin, care transportau baloți de lucernă și știuleți de porumb cu privire la care exista suspiciunea rezonabilă că ar fi fost sustrase de pe terenul reclamantului”, explică reprezentanții iPJ Sibiu, într-un comunicat de presă.

Bunurile sustrase au fost ridicate și predate persoanelor vătămate, din cercetări rezultând că bunurile provin de pe două terenuri agricole.  Cercetările sunt continuate de către polițiștii Postului de Poliție Valea Viilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact