Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

ACTUALIZARE Incendiu pe strada 9 mai: au ars două anexe gospodărești și afectate trei case

ACTUALIZARE Incendiu pe strada 9 mai: au ars două anexe gospodărești și afectate trei case

ACTUALIZARE După 2 ore pompierii militari au lichidat incendiul. Potrivit ISU Sibiu, au fost înregistrate următoarele pagube: au ars două anexe gospodărești (spații depozitare) in suprafață de aproximativ 50 mp; au fost afectate trei locuințe, două în proporție de 10%, iar la cea de a treia locuință a ars acoperișul și podul imobilului.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de depozitarea jarului nestins în apropierea materialelor combustibile (lemne)”, au precizat reprezentanții salvatorilor.

O anexă gospodărească a luat foc în această după amiază pe strada 9 mai din Sibiu. La fața locului, peste zece pompieri militari sibieni încearcă să lichideze incendiul.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu echipaje de pompieri și două autospeciale de stingere în municipiul Sibiu, str. 9 Mai pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească cu pericol de extindere la imobilele aflate în apropiere, a transmis instituția cu puțin timp în urmă.

incendiu 9 mai 2

Peste zece pompieri militari sibieni cu două autospeciale de stingere lucrează pentru lichidarea incendiului care s-a extins și la acoperișul unei case din vecinătate.

Momentan incendiul este localizat și se intervine pentru lichidarea acestuia.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4038

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus