Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

FC Hermannstadt joacă astăzi cu Poli Iași: Ne organizăm foarte bine în ultima perioadă ca și grup și joc

FC Hermannstadt joacă astăzi cu Poli Iași: Ne organizăm foarte bine în ultima perioadă ca și grup și joc

FC Hermannstadt va disputa meciul cu Politehnica Iași duminică, de la ora 18:00, pe stadionul de la Botoșani.

Meciul din etapa a 9-a a campionatului se va juca pe stadionul de la Botoșani, deoarece stadionul celor de la Politehnica Iași este în reamenajare. După ce întreg campionatul a luat o pauză pentru meciurile naționalei, lupta se reia, iar sibienii speră la cele trei puncte.

enachee

La conferința de presă premergătoare meciului au fost prezenți Costel Enache - antrenorul principal al echipei, Alessandro Cittadino - preparatorul fizic și Ousmane Viera - fundașul echipei. Cei trei au făcut câteva declarații despre meciul de duminică seara, precizând și faptul că nu este cel mai ușor meci, dar ei sunt pozitivi.

Costel Enache este primul care a luat cuvântul, vorbind despre următoarea partidă.

„Ne așteaptă un meci important. Avem în față o echipă cu forță ofensivă, o echipă cu echilibru între defensivă și atac. Cred, totuși, că meciul va fi unul echilibrat, fiindcă noi suntem pregătiți. Am avut două săptămâni de pregătire foarte bune. Ne organizăm foarte bine în ultima perioadă ca și grup și joc. Sper să fim echipa mai pragmatică de această dată. Obiectivul nostru este să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv”.
alessandro1

Și Alessandro a confirmat faptul că fotbaliștii sunt într-o stare bună și că își doresc să câștige acest meci:

Fotbaliștii noștri sunt pregătiți, au dat și dau în continuare 100% la antrenamente. Fac tot ce le cer în exerciții. Îi urmărim, îi monitorizăm prin tehnologia GPS și avem strânse foarte multe date statistice despre ei. Faptul că ei sunt foarte implicați în antrenamente ne determină să știm ce avem de făcut în timpul unui meci. Cred că suntem pregătiți”.

Ousmane Viera are la rândul lui o atitudine pozitivă, fiind încrezător în ceea ce a devenit echipa de la începutul campionatului și până acum.

„Atacanții lor sunt în formă, așa că vom avea un meci dificil. Chiar și așa, am încredere în mine și în colegii mei. Suntem bine din punct de vedere fizic, ne-am acomodat bine la Sibiu, ne-am antrenat bine în ultimele două săptămâni. Personal, mă simt bine aici și cred că ar fi bine acum să învingem în această deplasare”, a declarat Ousmane Viera.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bianca Laura Lăpădat

de Bianca Laura Lăpădat

Sport, Sănătate Telefon: 0769 28 1942 E-mail: bianca[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus