X
salvare spital ambulanta (1)

ACTUALIZARE Muncitorul care a căzut de la etajul 4 aseară a murit

Un muncitor de 45 de ani a fost rănit grav după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc în construcție, în zona fostului hotel Libra.

Actualizare:

Reprezentanții Spitalului Clinic județean de urgență Sibiu au anunțat în această dimineață moartea muncitorului. Acesta a intrat în stop cardio respirator neresuscitabil.

Știre inițială:

Potrivit salvatorilor sibieni, la fața locului a intervenit un echipaj de tip C2, pentru a-i acorda asistență medicală muncitorului căzut în zona șantierului de pe Calea Gușteriței. Victima a căzut în interiorul blocului la care lucra, de la etajul 4 până la etajul 1.

Bărbatul a suferit un traumatism cranian, fractură deschisă la mâna stângă în zona articulațiilor cotului, fracturi multiple ale piciorului drept, în zona femurului și fractură cu deplasare a bazinului, relatează Genu Scridon, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu. Pacientul era conștient dar în stare destul de gravă din cauza politraumatismelor suferite. A fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Sibiu, monitorizat atent de echipajul ambulanței.

 

Foto: arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact