Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

ACTUALIZARE Muncitorul care a căzut de la etajul 4 aseară a murit

ACTUALIZARE Muncitorul care a căzut de la etajul 4 aseară a murit

Un muncitor de 45 de ani a fost rănit grav după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc în construcție, în zona fostului hotel Libra.

Actualizare:

Reprezentanții Spitalului Clinic județean de urgență Sibiu au anunțat în această dimineață moartea muncitorului. Acesta a intrat în stop cardio respirator neresuscitabil.

Știre inițială:

Potrivit salvatorilor sibieni, la fața locului a intervenit un echipaj de tip C2, pentru a-i acorda asistență medicală muncitorului căzut în zona șantierului de pe Calea Gușteriței. Victima a căzut în interiorul blocului la care lucra, de la etajul 4 până la etajul 1.

Bărbatul a suferit un traumatism cranian, fractură deschisă la mâna stângă în zona articulațiilor cotului, fracturi multiple ale piciorului drept, în zona femurului și fractură cu deplasare a bazinului, relatează Genu Scridon, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu. Pacientul era conștient dar în stare destul de gravă din cauza politraumatismelor suferite. A fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Sibiu, monitorizat atent de echipajul ambulanței.

 

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Doru

Acum 4 ani

Daca a pranzit din pahar...
Raspunde

Eu

Acum 4 ani

ITM -ul sclav politic
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus