X
voiculescu nicusor-01

Competiție internă în USR pentru Primăria București. Nicușor Dan vs. Vlad Voiculescu

Fostul președinte al USR, Nicușor Dan, a anunțat astăzi că s-a înscris în competiția internă din partid pentru desemnarea candidatului pentru Primăria Capitalei. „În urmă cu câteva luni am anunțat public decizia de a candida pentru funcția de Primar General al Capitalei, ca independent. Cred ca sunt cel mai în măsură să scot Bucureștiul din ghearele animalului politic nefast, Firea-PSD, și să-l transform alături de oameni competenți și integri, într-o capitală europeană, așa cum merităm. Nu este doar credința mea. Sondajele arată recurent că sunt omul politic din opoziție cu cea mai mare intenție de vot a bucureștenilor”, spune Nicușor Dan. Deși nu mai este membru USR, Nicușor Dan susține că se bucură de susținerea simpatizanților. Alianța USR-PLUS va desemna un candidat până la alegerile de anul viitor.

Din partea PLUS candidatul pentru Primăria Generală este Vlad Voiculescu, anunță Digi24.ro.  „Mă bucur de multă susținere din partea membrilor partidelor de opoziție, în primul rând din USR. Ieri am făcut încă un pas important spre împlinirea acestui țel. M-am înscris în cursa internă a USR București pentru alegerea candidatului USR pentru Primăria Municipiului București. Statutul USR și principille după care am fondat acest partid încurajează susținerea competenței oriunde s-ar afla ea, în interiorul partidului și în afara lui. Sunt optimist că oamenii din USR vor susține candidatura mea și că împreună cu toate forțele de bună credință vom putea reda Bucureștiul bucureștenilor, acolo unde îi e locul”, a mai afirmat fostul președinte al USR.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   2cents

   usor de zis cand nu ai un pumnal infipt in spate. Nicusor Dan a fost indepartat din functia de presedinte prin manevre de culise si puci. Daca ai fi in locul lui nu cred ca ai digera la fel de bine lucrurile intamplate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact