Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Strada Fabricii intră în lucru de miercuri, 18 septembrie

Strada Fabricii intră în lucru de miercuri, 18 septembrie

În urma unei proceduri de achiziție, Primăria Municipiului Sibiu a semnat în data de 17 septembrie contractul pentru modernizarea străzii Fabricii.

Contractul a fost semnat cu firma SC Terra Building SRL, având o valoare de 2,7 milioane de lei.

Constructorul va avea la dispoziție 3 luni pentru a executa lucrările prevăzute prin caietul de sarcini: modernizarea carosabilului și a trotuarelor, a iluminatului public, realizarea tubulaturii subterane pentru cablajului metropolitan, modernizarea rețelei de alimentare cu apă și amenajarea unor locuri de parcare cu dale înierbate. De asemenea, se vor amenaja zone verzi si se vor planta 50 de arbori.

Lucrările vor începe în 18 septembrie, din această dată fiind necesară închiderea circulației pe strada Fabricii, între strada H. Oberth si strada Lector.

Reamintim ca în zonă sunt in desfășurare, aproape de finalizare, lucrările pentru crearea noului sens giratoriu de la intersecția străzilor H. Oberth și Lector. Prin urmare, dacă este posibil, șoferii sunt rugați sa aleagă rute ocolitoare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

Adrian

Acum 4 ani

Cum ajung pe strada Simion Mehedinti, in conditile in care strada Lector e cu sens unic dinspre strada Fabricii spre bd. Corneliu Coposu?
Raspunde

Un oarecare

Acum 4 ani

Buna intrebare! Probabil cu drona sau pe jos
Raspunde

Mara

Acum 4 ani

Cei de pe Lector pot doar iesii dar pe unde vor intra? O sa fie o nebunie pe Lector cu dublu sens!!!
Raspunde

Marius

Acum 4 ani

Treabă românească 100%. Cei care locuiesc pe Simion Mehedinți își vor lăsa mașinile în gara?
Raspunde

Zero organizare

Acum 4 ani

Perfect, strada Fabricii, anuntata ca si principala cale de iesire de la Mall, intra in reparatii capitale pt 3 luni(daca se respecta termenul!), cu 2 luni inainte de a se deschide Mall-ul. Intrebare logica: minim o luna de zile, pe unde se va iesi? Primaria stia de peste un an de zile ca acest Mall se va deschide in noiembrie, ca doar ei au eliberat autorizatia de constructie. Si asteapta pana cu cateva saptamani inainte, ca sa blocheze caile de iesire cu lucrari de modernizare? De ce nu se gandeste nimic in perspectiva?
Raspunde

Claradi

Acum 4 ani

Stati linistiti mall-ul nu se deschide in noiembrie asa cum si lucrarea la strada nu se termina in 3 luni!!!!
Raspunde

Iooo

Acum 4 ani

Ce surpriza! A castigat licitatia Terra Building!
Raspunde

unu

Acum 4 ani

S-a semnat in data de 17 ??? Pai azi este 17 septembrie !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus