X
Sursa: Primăria Sibiu

Strada Fabricii intră în lucru de miercuri, 18 septembrie

În urma unei proceduri de achiziție, Primăria Municipiului Sibiu a semnat în data de 17 septembrie contractul pentru modernizarea străzii Fabricii.

Contractul a fost semnat cu firma SC Terra Building SRL, având o valoare de 2,7 milioane de lei.

Constructorul va avea la dispoziție 3 luni pentru a executa lucrările prevăzute prin caietul de sarcini: modernizarea carosabilului și a trotuarelor, a iluminatului public, realizarea tubulaturii subterane pentru cablajului metropolitan, modernizarea rețelei de alimentare cu apă și amenajarea unor locuri de parcare cu dale înierbate. De asemenea, se vor amenaja zone verzi si se vor planta 50 de arbori.

Lucrările vor începe în 18 septembrie, din această dată fiind necesară închiderea circulației pe strada Fabricii, între strada H. Oberth si strada Lector.

Reamintim ca în zonă sunt in desfășurare, aproape de finalizare, lucrările pentru crearea noului sens giratoriu de la intersecția străzilor H. Oberth și Lector. Prin urmare, dacă este posibil, șoferii sunt rugați sa aleagă rute ocolitoare.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Zero organizare

  Perfect, strada Fabricii, anuntata ca si principala cale de iesire de la Mall, intra in reparatii capitale pt 3 luni(daca se respecta termenul!), cu 2 luni inainte de a se deschide Mall-ul. Intrebare logica: minim o luna de zile, pe unde se va iesi?
  Primaria stia de peste un an de zile ca acest Mall se va deschide in noiembrie, ca doar ei au eliberat autorizatia de constructie. Si asteapta pana cu cateva saptamani inainte, ca sa blocheze caile de iesire cu lucrari de modernizare? De ce nu se gandeste nimic in perspectiva?

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact